Напишете дума/думи за търсене

Италианките гневни, че мъжете им предпочитат източноевропейки

Буря от възмущение предизвика предаване на първи канал на италианската телевизия РАИ „Защо италианците предпочитат източноевропейките”. Полемиките, разразили се по медиите и социалните мрежи след излъчването на програмата в събота бяха толкова силни, че се наложи шефовете на телевизията да искат специално извинение.

Ябълката на раздора в програмата на Паола Перего се оказа най-вече схемата с 6 пункта, илюстрираща защо италианските мъже предпочитат жените от Източна Европа пред съгражданките си.

Ето кои са предимствата на източноевропейките според предавaнето.

1. Всички са майки, но след като родят, възстановяват прекрасната си физическа форма.

2. Винаги са секси, не носят анцузи или широки пижами

3. Прощават изневярата

4. Склонни са да позволят на мъжа си да командва

5. Те са перфектни домакини и от малки са научени на домакинска работа

6. Не подсмърчат, не ти се лепят и не се мусят

Програмата на РАИ се опита да задълбае по темата за феномена на източноевропейския чар, като се започне от бившата чешка и настоящата словенска съпруга на Доналд Тръмп.

Реакциите на италианските зрители и потребители на социaлните мрежи обаче бяха толкова критични, че мнозина призоваха да бъдат изгонени авторите на предаването. Много зрители се възмутиха, че ги третират като дебили и попитаха как може да плащат абонамент за държавна телевизия с подобни предавания. Директорът на РАИ 1 Андреа Фабиано се извини чрез туитър с думите "Грешките трябва винаги да се признават. Моля за извинение всички за видяното и чутото в предаването."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X