Напишете дума/думи за търсене

Фенове на Никол скочиха на Григор заради закачките с Шарапова

Григор Димитров дойде в Мадрид, игра и стана шампион.

Най-добрият български тенисист спечели демонстративния турнир Tie Break Tens, в който всеки мач е дълъг (шампионски) тайбрек до 10 т. Нашата звезда измъкна 14:12 срещу Даниел Евънс (Вбр), после победи 10:8 представителя на домакините Фернандо Вердаско, а на финала отличният сервис му донесе 10:7 с друг испанец - Фелисиано Лопес.

Най-голямо впечатление на всички обаче направи близостта на Григор с бившето му гадже Мария Шарапова, която загуби още в първия си мач. Двамата не само седяха един до друг, но и си говореха приятелски и непрекъснато показваха, че са запазили отлични отношения помежду си. Димитров често говореше на ухо с Шарапова и я разсмиваше. Тя пък му даде съвет как да играе в края на първия двубой, когато българинът пропусна голяма преднина и мачбол и се ядоса.

Закачката между Григор и Мария обаче предизвика атака срещу таланта от Хасково от фенове на Никол Шерцингер, която в момента е гадже на Димитров.

“Какво, по дяволите? Знаем, че много хора ще започнат да защитават Григор и ще кажат, че е просто приятел с Шарапова. Приятели или не, тя му е бивша. Ти имаш нова приятелка вече. Може ли да показваш по-голямо уважение? Всички знаят, че Никол е жена, която ще разбере ситуацията. Но тя не заслужава това. Няма нищо лошо да си приятел с бившата си, но да сте заедно около корта и да си шепнете нещо в ухото...”, е постът по адрес на Димитров в социалните мрежи.

Самият Григор призна пред Tennis24.bg, че след прекараното вирусно заболяване се чувства по-добре. Починал си е и отново тренира здраво. Знае, че може да играе добре на червени кортове, а без добри резултати на тази настилка няма да постигне целта си да участва в шампионата на АТП в Лондон в края на годината.

При жените в Мадрид шампионка стана добре познатата в България Симона Халеп (Рум).

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X