Напишете дума/думи за търсене

След нестинарите президентът Радев и жена му разпускат в бургаски пиано бар (Снимка)

Президентът Румен Радев и съпругата му Деси заедно с музиканта Ясен Димитров в бургаски пиано бар.

След изключително вълнуващата нестинарска вечер в странджанското село Българи президентът Румен Радев и съпругата му Деси са посетили известен пиано бар в Бургас, научи "24 часа".

От фейсбук страницата на заведението става ясно, че президентът и половинката му са били специални гости в нощта срещу 4 юни. В нея е публикуван кадър, в който се вижда как Румен Радев и Деси се забавляват в компанията на известния бургаски музикант и собственик на пиано бара Ясен Димитров. Най-вероятно Деси и Ясен са стари приятели, тъй като първата дама е от Бургас, припомнят запознати.

Към снимката има текст: "Приятна, неофициална визита с неслучайни почитатели на хубавата музика". 

Кадърът има близо 100 лайка, а един от коментарите е следният: "И пример, че когато човекът е Човек, независимо от социалния си статус, земен и близо до народа, надежда има! Такива хора са нужни на България".

Президентът Радев бе изключително впечатлен от автентичния танц на нестинарите, коментира кметът на Царево Георги Лапчев, който заяви, че след посещението в село Българи президентът и съпругата му са си тръгнали. Преди това те присъствали за кратко на коктейла на кмета, който той традиционно дава на 3 юни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X