Напишете дума/думи за търсене

Гери-Никол води разговори със задгранични продуценти

Въпреки официалния край на Седмицата на модата, Гери-Никол продължава престоя си в Ню Йорк. В светските среди все по-трескаво се коментира, че това се дължи на сериозен интерес от страна на известни задгранични продуценти с 19-годишната красавица.

За евентуален рекламен договор се заговори още в началото на месеца, но към момента родната попсензация не разкрива мащаба на проекта, който подготвя в Голямата ябълка. Заем само, че присъствието на Гери-Никол на някои от най-грандиозните събития във фешън индустрията не е останало незабелязано. „Яката дупара“ е успяла да направи ползотворни срещи със знаменитости от музикалния и модния бизнес като топдизайнера Филип Плейн, личния дизайнер на Лейди Гага и дори певицата Риана. Междувременно нашето момиче е реализирало полезен контакт и с редактори от американското издание на сп. Воуг, които ще работят с нея за предстоящите й видеоклипове.

И докато изпълнителката на „Готина и луда“ очаква най-доброто предложение за себе си, тя почива активно и подгрява почитателите си с горещи кадри във Фейсбук.

X