Напишете дума/думи за търсене

Най-арогантните зодии

На седмо място е Скорпионът

Те не са най-егоцентричният зодиакален знак или поне докато не се почувстват предадени или пренебрегнати. Тогава се пазете. Ако един Скорпион загуби вярата у вас, отваряте буре, пълно с отмъщение.

Той е най-злопаметната зодия и смята, че е редно да ти го върне тъпкано. Ако сте решили да зарязвате партньора си, който по една случайност е от този зодиакален знак, бъдете нащрек. Той няма да се умири, докато не ви нанесе поне същата болка.

На осмо място са Близнаците

Близнаците са и егости, и егоцентрици. Те обичат да говорят за себе си и обичат да слушат хората как говорят добри неща за тях.

Добре, че имат чувство за самоирония, иначе щяха да бъдат трудни за понасяне. Наясно са, че имат недостатъци, но знаят и своите предимства.

На девето място са Везните

Егоцентризмът на хората от тази зодия се състои в това, че постоянно се опитват да подобряват себе си и околните и никога не са доволни от резултатите.

Наясно са с някои от добрите си качества, но въпреки това постоянно се стремят към съвършенство. Умеят да гледат нещата в перспектива.

На десето място са Рибите

Този знак е прекалено самоотвержен, за да е е егоцентричен. Рибите лесно прощават и не е трудно да им се влияе, затова имат склонност да поставят другите преди себе си. Те са много интуитивни и това им помага да разберат нуждите на околните. Тази зодия е доста състрадателна и наистина рядко слага своите нужди преди тези на останалите. Никога не биха наранили някого нарочно, дори и да има полза за тях от това.

На единайсто място е Козирогът

Представителите на тази зодия да твърде мъдри и практични, за да позволяват на егоцентризма да ги владее. Те разбират как работи светът и не вярват, че техните нужди са по-важни на тези от останалите.

Козирозите прекалено много се фокусират върху работата си и целите си. Тази тяхна целеустременост често се бърка с егоцентризъм. Те искат нещата да бъдат свършени като хората, за да може всички да берат от благото. Това е едно от най-добрите качества на Козирога.

На дванайсто място е Ракът

Раците са емоционални, но не мислят, че техните чувства са по-важни от тези на останалите. Те са много любвеобилни и грижовни. Имат склонност да слагат нуждите на другите пред своите. Когато правят нещо за доброто на другиго, те не очакват нищо в замяна. Те не правят неща, за да получат потупване по рамото. Правят ги, защото така смятат за редно и защото по този начин ще направят живота на някой по-добър.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X