Напишете дума/думи за търсене

Наско от БТР три месеца предлагал на Ивана

Преди седмица фронтменът на БТР се ожени за дългогодишната си приятелка Ивана Албрехт - оперна певица, родена в Ниш. СНИМКА: ФЕЙСБУК

Наско от БТР ходил три месеца с годежния пръстен в джоба си преди да намери подходящи момент, в който да предложи брак на любимата си Ивана. Това сподели самият той пред камерите на Би Ти Ви.

Преди седмица фронтменът на БТР се ожени за дългогодишната си приятелка Ивана Албрехт - оперна певица, родена в Ниш.

Младоженците споделиха, че сватбата е минала страхотно и са успели да го направят така, че да се запомни и от тях, и от 200-та им гости.

Наско сподели, че предложението му не е било много романтично. „Купих пръстена, бях решил вече и няколко месеца го носих в мен. Исках да използвам подходящ случай, че тогава много пътувахме, но не го намерих. И един ден в къщи си казах, че няма какво да чакаме и се получи в домашна атмосфера”, каза той.

Ивана призна, че се е изненадала много. „Нямаше причина да го правим точно тогава. Той беше толкова романтичен и чаровен, не можах да откажа. Беше леко сериозен, но нямаше притеснение”, сподели тя.

Двамата са се запознали, когато тя е била студентка в I курс. „Взеха ни да пеем в Рок опера на БТР. И там го видях за първи път. От пръв поглед не го харесах, честно казано, бях дошла да уча, не знаех езика и не мислех за такива неща”, каза тя. Наско пък се е чудил защо не му обръща внимание. „Положих доста усилия, за да сме заедно”, сподели той.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X