Напишете дума/думи за търсене

Интериорни идеи за средно голямо жилище (галерия)

Интериорът на това двустайно жилище с площ от 64 кв. м е съвкупност от стилове, но със съвременно излъчване. Собствениците са искали да имат оригинален и функционален дом, задължително с просторна дневна.

За да изпълни това желание, дизайнерката Екатерина Домрачева е направила нова планировка с премахване на преградни стени. Така се е получила обширна зона, обединяваща дневната, трапезарната и кухнята. Към тях се добавя и пространството на присъединия балкон, на който е направен приятен бар с изглед към околността.

В дома има дърво и шперплат, бетонни и тухлени повърхности, метални конструкции, включително в осветителните тела, мебели с изчистени линии, което показва стиловото разнообразие, оприличавано дори на еклектика. Това усещане се допълва и от цветовите комбинации, включващи черно, червено, тюркоаз, кафяво.

Спалнята на собствениците е напълно отделена от останалата част на жилището, но е обособена спалня за гости. Тя е зад лека преграда от плъзгащи се врати с леки дървени летви. Всички мебели в жилището са направени по поръчка.

Съвкупността от стилове и цветове прави жилището много интересно Снимки design-homes.ru
Съвкупността от стилове и цветове прави жилището много интересно Снимки design-homes.ru
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X