Напишете дума/думи за търсене

Мъжете на Никол преди Григор

Като човек тя си признава, че е много чувствителна, а с времето е научила най-ценните си уроци, що се отнася до любовта.

"Взех собствените си решения като жена. Много е лесно да си зависима. Затова е важно без значение дали сме във връзка, или не, да се грижим за себе си. Взаимоотношенията ти с партньора са добри само когато се чувстваш пълноценна отвътре. Баба ми винаги казваше, че когато търсиш човека, за когото ще се омъжиш, трябва да намериш онзи, с когото ще искаш да работиш върху връзката ви през останалата част от живота си. Това е ключовата дума: работа."

В интервю за Dancing with the Stars през 2010 г. бабата на Шерцингер казва: "Когато Никол бе в 5-и клас, тя вече знаеше какво иска и наистина работеше за него." Същото важи и за най-дългата и плодотворна връзка на Никол - с музиката, която започва още когато тя е 6-годишна.

В труден момент от живота си малкото момиче получава като подарък от майка си малък лилав касетофон и дебютния албум на Уитни Хюстън, който покорява класациите през 1985 г.

"Родителите ми нямаха пари, но ми взеха този касетофон и албума на Уитни, в който имаше песента Greatest Love of All. Това беше! От този момент нататък аз исках да пея", спомня си звездата.

По онова време Никол тъкмо се е преместила да живее в Луисвил, Кентъки с новото си семейство - сестра си Кейла и втория си баща Гари Шерцингер, който я осиновява и й дава своята фамилия. Никол се ражда в Хонолулу, Хавайски острови, в семейство на ревностни католици, като един от нейните дядовци е пастор.

Майка й Розмари е на 16 години, когато се сдобива с дъщеря си. Истинският баща на певицата Алфонсо Валиенте е филипинец, докато Розмари е наполовина украинка, наполовина хавайка. Скоро след раждането на бебето Валиенте напуска семейството, но занапред дъщеря му ще се радва на безпрекословната подкрепа на майка си, втория си баща и останалите членове на голямото си семейство.

Шерцингер става световна звезда с женската банда The Pussycat Dolls, когато е на 23 години, а славата преобръща живота й. Тя обаче съумява въпреки всички трудности и перипетии да я овладее, за да продължи да прави с удоволствие това, което обича - музика.

Певицата има уникално присъствие на сцената и впечатлява силно с играта си в знаменития мюзикъл на Ендрю Лойд Уебър "Котките". Критиците са категорични, че Шерцингер като звездата на спектакъла в ролята на котката Гризабела с бляскаво минало и мрачно настояще прави най-доброто изпълнение на емблематичната песен Memory след Елън Пейдж и Барбара Стрейзанд.

Никол е перфекционистка и винаги дава всичко от себе си, с каквото и да се захване, а може би единственото място, на което е кръгла нула, е кортът. Самата тя си признава, че хич не я бива в тениса. Но и не трябва, защото така или иначе Григор Димитров му се е посветил достатъчно, за да има нужда и от своите моменти извън корта, а какво по-хубаво бягство от това с една красива "мацка".

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X