Напишете дума/думи за търсене

Стана ясно какво бебе чака Деси Банова

Деси Банова в студиото на предаването на Гала "На кафе"

“В петия месец съм, знаеш ли как рита”, разказа хубавата Деси Банова в “На кафе” при Гала. Тя влезе в студиото усмихната, с леко широка рокля в цвят фуксия, а бременното ѝ коремче личеше съвсем малко.

“Напълняла съм, но не смея да се кача на кантара. За разлика от предишната бременност наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но все пак се придържам към здравословното хранене”, обясни Банова, която очаква момченце от любимия си мъж - бившия президент Росен Плевнелиев.

И тя, и той вече са казали на децата си от предишните бракове, че ще си имат братче. “Тате, само ми кажи къде ще спи бебето”, попитал големият син на Плевнелиев. “Спокойно, няма да го чувате”, отговорил президентът. “Добре, значи ни чака голяма веселба”, отговорило момчето.

Дъщерята на Банова Йоанна толкова много се зарадвала на хубата новина, че започнала да скача от радост и да гали и целува корема на майка си. Отсега тя е обещала, че ще бута количката на бебето и ще го носи в кенгуру. Но със сигурност нямало да сменя памперси.

Самият Росен Плевнелиев имал желание да присъства на раждането на Деси.

Двамата вече са решили как ще се казва рожбата им, но няма да носи името на бащата на Деси, каквито слухове се появиха.

А относно възможността да смени фамилията си с Плевнелиева, след сватбата, тя разказа, че ще носи и двете фамилии - Деси Банова - Плевнелиева.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X