Напишете дума/думи за търсене

Кой е Boss-ът на лятото?

BOSS BEYOND и Boss double strawberry си дадоха среща в Приморско Клуб

Страхотно шоу спретнаха най-красивата мъжка формация Максимус, в средата на лятото, в комплекс Форест Бийч, на Приморско Клуб, бившето ММЦ – Приморско. Красивите шоумени, начело с техния фронт мен Иван Иванов – Айвън, допринесоха с пълна латино програма за доброто настроение на гостите – българи, французи, немци и англичани. Освен атрактивния Айвън, не са за подценяване и другите момчета от групата, като кубинеца Лео и Явор, които приковаха погледите на всички с прекрасно изваяните тела, на които се открояваше всяка фибра от тялото. Рускините, които бяха там, направо разкъсваха дрехите им и ги изпиваха с поглед. Красивите аниматорки на Форест Бийч, които влязоха веднага в ролята на певици и танцьорки, също се включиха в шоуто и пожелаха лайфът да продължи цяла нощ.

Продуцентката на Модна фиеста Албена Мариана Аршева, също опита сладоледите Бос строубъри
Продуцентката на Модна фиеста Албена Мариана Аршева, също опита сладоледите Бос строубъри

От световния гигант Нестле Айс крийм, раздадоха цял хладилник със сладолед, пълен с едни от най - обичаните сладоледи – Галакси, Магнум и естествено Бос- за всяка ситуация.

А кой, кой беше Босът на шоуто, естествено Айвън, който дирижираше влюбения Лео, припомняме за историята му с Жана Бергендорф, победителка в нашата Евровизия, по която в момента въздишат французи и англичани по цялото Южно Черноморие, но тя отново е в плен на Лео. Както шоколадът се прави с много любов, всяка любов има дълга история, толкова дълга е и историята на Жана и Лео, но не за нея ще ви разкажем.

Преди 2000 години в дъждовните гори на Централна и Южна Америка е открита сладката тайна на какаовото дърво. Прахът, скрит в шушулките му, е вълшебната съставка, която няма как да не обожаваме и днес. Чак през XIX век обаче шоколадът започва да придобива формите и вкусовете, които познаваме сега. Истинска шоколадова революция, която не стихва. Шоколад във формички, фонтани от шоколад, шоколадови торти, а когато заговорим за сладоледи... съвсем ни се подкосяват краката, усещайки каква изкушаваща сладост може да опитаме. Какъв по-приятен миг от този, когато се отдаваме на неустоимия сладолед с вкус на шоколад, обвит в млечна шоколадова обвивка.... Смелите, които знаят как да експериментират, тук ще споменат за BOSS BEYOND, който разтопи всички с парченцата шоколад и опияняващ сироп с вкус на ром, и цялото това изкушение обвито в млечен шоколад с парченца бисквити. Въображението на BOSS не спира дотук и създава и друг неповторим сладолед с вкус на Забайоне и сироп с вкус на ром, обвит в бял шоколад и хрупкави оризови парченца.

Заговорим ли за ром, няма как да не се отбележи, че неговата история е не по-малка интересна. Тя започва от екзотичните Карибски острови; отново по времето на Колумб. Екипажът на откривателят донася тайнствено растение през далечната 1493 година, което променя икономиката на целия свят - захарната тръстика. За наше щастие хората тогава забелязват, че от остатъка от обработената захарна тръстика, може да се дестилира вкусна алкохолна напитка. А около два века по-късно през 1672 година, след няколко промени в технологията и вкуса, питието официално приема името ром, с което е известно и до днес. Но, всичко това е история, а на живо, това което се случи можете да изживеете отново в ММЦ Приморско, с любим сладолед Нестле Айс крийм в ръка.

X