Напишете дума/думи за търсене

От Кейт Хъдсън до Нина Добрев - всички почиват на този остров (снимки)

През последните няколко години Линдзи Лоън избира Миконос както за лятна почивка, така и за да отпразнува рождения си ден. На острова тя изкара около 6 седмици, снима престоя си, а кадрите са предназначени за излъчване по MTV. Сред приятелите ѝ бе и дъщерята на Доналд Тръмп - Тифани. Докато кара сърф, Линдзи Лоън претърпя лек инцидент - изкълчи крака си и трябваше няколко дни да ходи с шина. 

Ашли Греъм се превърна в топмодел, но не със стройна фигура, а с наднормените си килограми и е звезда в ревютата на много от големите дизайнери. Натрупала състояние, тя също може да си позволи почивка на Миконос. 

Никол Шерцингер изкара кратка ваканция в Миконос, но не с Григор

Димитров, а със сестра си Сиси, за която казва, че е по-добрата нейна половина. 

Роберт Левандовски е само един от многото футболисти, които използваха паузата между първенствата, за да почиват на Миконос. Полякът замина за Гърция с частен самолет веднага след световното първенство. Преди две години за първи път се озовава там и папараци го улавят да се разхожда в компанията на холивудската звезда Джерард Бътлър. 

Ерос Рамацоти отдели целия август за почивка със семейството си в Миконос. Миналата година той за първи път бе там и очевидно доста му е харесало. 

Къщата, която е наел Ерос Рамацоти, е отдалечена от други вили и се намира в изцяло скалиста местност. Но пък фамилията разполага с голям басейн и частен плаж. 

Кейт Хъдсън показа корема си по време на почивката в Гърция. Актрисата е бременна за трети път от трети мъж, вече има две момчета, сега чака момиченце. Пол Маккартни, Били Зейн, Роберто Кавали, Джеймс Хетфийлд, фронтменът на “Металика” са само част от дългия списък с популярни имена, които избраха Миконос. 

Джейд Търлоу от популярната женска група “Литъл Микс” изкара ваканцията си със своята половинка Джед Елиът, който също е музикант. 

“Когато бях на 15 г., си мислех, че Сен Тропе е най-популярното място в света. Сега виждам, че всички са се преместили на Миконос и от 15 години това е най-популярната дестинация. Аз и всичките ми приятели сме луди по острова”, казва в интервю Парис Хилтън, която за поредна година е в Гърция, сега в компанията на приятеля си Крис Зилка. 

Джиджи Хадид, Кейт Мос и Емили Ратайковски представиха моделското съсловие. Но не бяха единствените. Тен събираха Джорджо Армани, Даян фон Фюрстенберг и още куп величия от модния свят. 

Джиджи Хадид редуваше басейна с водни спортове, дори направи атрактивна фотосесия, докато кара джет. 

Инеса Шевчук е сред многото деца на руски олигарси, които искат да почиват на едно място със световни звезди. Инеса се изявява като модел, участвала е в риалити формати и бе спрягана като едно от момичетата на Филип Плейн. Подобно на всичките му изгори и тя е плод на множество пластични операции. Преди да легне под ножа, Инесса е доста далеч от представата дори за симпатично момиче. 

Съпругата на китариста ДиДжей Ашба - Нати, прекара няколко седмици в Италия и Миконос. Тя бе в компанията на приятелки, но преживя истинска емоционална криза, защото авиокомпанията, с която отлетя за острова, отказа да качи кучето ѝ и тя бе принудена да го остави на хотел. 

Лиз Хърли заведе сина си на Миконос, но с тях бе и бившият ѝ съпруг Арун. Актрисата и индиецът се разделиха през 2010 година, но явно има изгледи отново да се съберат. 

След това Лиз Хърли бе и в Атина, където присъства на събитие, организирано от Валентино. 

Нина Добрев избра гръцкия остров за една от почивките си тази година. С типичното си чувство за хумор актрисата позира със суперпопулярните напоследък надуваеми еднорози. Преди Гърция тя бе при майка си в Авиньон. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X