Напишете дума/думи за търсене

Зуека и Рачков напролет в Нова тв

Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека отново ще водят "Като две капки вода" по Нова тв.

"Господари на ефира" все още преговарят

Зуека и Рачков се връщат в ефира на Нова тв напролет с най-забавното шоу на екрана през последните години - седмия сезон на "Като две капки вода", съобщиха официално от медията.

Двамата талантливи актьори отново ще са водещи на предаването, както и досега, а неговият старт ще е в ранната пролет. Тогава тръгват и много от продукциите за новия тв сезон. В шоуто известни хора се опитват да имитират популярни певци, което често пъти поражда комични ситуации.

От много време насам "Капките" са част от пролетната програма на Нова тв, но тази година тяхното завръщане се превърна в новина заради тежки преговори на продуцентите братята Магърдич и Джуди Халваджиян с Нова тв.

Впрочем те все още преговарят и засега не е ясно дали "Господари на ефира" ще се излъчва изобщо. Последното издание на актуалното хумористично шоу беше на 31 декември, когато изтече и договорът му с медията. Тъй като все още не е подновен, продуцентът му Джуди Халваджиян пусна екипа си в неплатен отпуск през януари.

Поради неясното положение на "Господарите" под въпрос бяха всички предавания на компанията, които са сред най-гледаните по Нова тв. "Капките" се продуцират от Магърдич Халваджиян.

Очаквайте подробности.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X