Напишете дума/думи за търсене

Какво подари кумата Преслава на булката Софи Маринова

“Вижте какви красиви, живи подаръци получихме от страна на кумовете. Теленце, агънце и яренце”, похвали се в инстаграм Софи Маринова, като публикува снимки на съпруга си Гринго, който държи в ръце животинките.

Гринго заедно с трите живи подаръка.  СНИМКИ: ОФИЦИАЛНИ ИНСТАГРАМ ПРОФИЛИ НА ДВЕТЕ ПЕВИЦИ
Гринго заедно с трите живи подаръка. СНИМКИ: ОФИЦИАЛНИ ИНСТАГРАМ ПРОФИЛИ НА ДВЕТЕ ПЕВИЦИ
Двамата отпразнуваха сватбата си в неделя. На нея кумуваха Преслава и половинката ѝ Павел. Певицата през цялото време пазеше гърба на Маринова. Това си пролича при разрязването на тортата. Тогава по традиция младоженецът взема малко от десерта, който поднася към устата на жена си. Гринго обаче беше на път да развали със сметаната грима на жена си. Преслава, която бе зад гърба му, моментално го потупа по рамото и през смях каза: “Стига”.

Към края на сватбата кумата се обърна към останалите гости и разказа как, като започнала да пее по заведенията, седналата до нея младоженка е била една от любимите ѝ изпълнителки. “Ако някой, когато бях момичето от Добрич на 14-15 г., ми беше казал, че Софи Маринова ще ми бъде приятелка и един ден ще ме покани да бъда най-близкият човек на нейната сватба, щях да се гръмна и щях да кажа: “Бога ми, това са глупости, някой се шегува с мен”, каза Преслава.

Маринова хвърли не един, а три букета. Колежката ѝ Бони хвана един в лявата, а друг в дясната си ръка. 

Софи Маринова и Преслава по време на сватбата
Софи Маринова и Преслава по време на сватбата
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X