Напишете дума/думи за търсене

Горещ хороскоп за горещия август

ОВЕН

Амбициозният Овен ще се опари от горещ флирт през август. Овните винаги изглеждат много строги и се взимат адски насериозно, но месец август ще ги изненадат с една неочаквана, любовна авантюра. Те до такава степен ще бъдат омаяни, че няма да разберат как бързо ще хлътнат. Дори познатите им ще са много изненадани от тяхното нетипично поведение. През този месец овните трябва да внимават, за да не надценят прозорливостта си и своята преценка, защото летният флирт не означава сериозна връзка, каквато те желаят. Цветовете, подходящи за тях са светло синьо, бяло и охра.

ТЕЛЕЦ

И през август телците ще продължат да мислят за семейния бюджет или за натрупването на такъв, ако са сами. Телците просто не могат да престанат да мислят за пари, дори и когато са във ваканция. Често надничат в новините или вестниците, за да зърнат хода на икономическите процеси и да се уверят, че спестяванията им са на сигурно място. За тях обаче има изненада. Месец август ще бъде много благоприятен за малко шопинг и дори мъдрият и пестелив Телец ще се впусне в непредвидени разходи за пътешествия или за подаръчета за половинката си или за себе си. Цветовете на месеца за тях са сребристо, червено и тъмно синьо.

БЛИЗНАЦИ

През този месец двуличните близнаци ще трябва да започнат да казват истината, колкото и да не им се искат. По принцип те са много хитри и успяват да се измъкнат от всяка ситуация, но този път са изправени пред дилема – дали да кажат това, което наистина чувстват или да изгубят любимия човек. Да стискаме палци на близнаците най-после да се осмелят да признаят какво им е наистина на душата! За представителите на зодията, които са сами, това лято ще бъде тяхното най-хубаво лято, защото най-после ще срещнат човека, който дълго са търсили. Подходящите за август цветове за тази зодия са розово и бяло.

РАК

Чувствителните раци ще станат още по-чувствителни през август. Те ще се обиждат или сърдят със и без повод, което ще хвърли партньора им в паника. Какво се случва? Просто раците са намусени, защото ваканцията им тази година е твърде кратка, а те се чувстват уморени. Чувството за умора ще съпровожда раците до средата на месеца, когато най-после ще могат да се насладят пълноценно на август и партньорите им ще могат да си отдъхнат, защото ще спрат да ги критикуват или да мърморят. Цветовете, подходящи за тях са сребристо и цикламено.

ЛЪВ

Лъвовете са царете на този месец, защото той отбелязва датата на раждането им. Те й без това си се чувстват като царе и царици, но този месец особено наблягат на собствената си личност и на облеклото си. Суетни по натура през този месец те ще искат да бляснат с всичката си възможна красота и разкош. Ако сте близо до тях, моля ви, не им отказвайте някой и друг подарък, защото няма да ви проговорят докрая на годината. Подходящите за тях цветове са кралските – жълто и червено, но също така оранжево и черно. Късметлийските им дни не свършват през целият август.

ДЕВА

Дори и през август, къщовната Дева няма да е голям ентусиаст по отношение на пътешествията. Още по време на полета или пътуването ще започне да мисли дали е оставила жилището чисто и подредено и дали е изключила всички домакински уреди. Най-приятната ваканция за тези хора е близо до дома, където могат да контролират имуществото си и да са сигурни във всеки един момент какво се случва с него. Ако сте с представители на зодия Дева, не ги мъчете и ги заведете на някое приятно място близо до родният им град, като не забравите да включите апликация на телефона им, за да наблюдават какво се случва. Подходящите за тях цветове са сиво, зелено и лилаво.

ВЕЗНИ

Очарователните Везни ще придобият една особено магнетичност и красота през август. Освен, че ще пътешестват на любимите си места, те с удоволствие ще посещават центровете за масажи и разкрасяващи процедури. Месец август ще преобрези представителите на този знак в любопитковци, отворени към света, така че, ако срещнете някой привлекателен познат зодия Везни може да го заговорите без притеснение. Той (тя) ще се отдадат на разговора и дори ще завържете дълбоко приятелство. Везните са особено общителни през август. Подходящите за тях цветове са бордо, бяло и розово.

СКОРПИОН

Магичните скорпиони ще бъдат особено привлекателни през август, но трябва да внимават с крайностите. Този месец така ще ги увлече, че те няма да излизат от бара и ще са в постоянно състояние на опиянение. Това, естествено няма да се хареса на партньорите им, които може да се почувстват пренебрегнати, но не бива да изпадат в паника. След седемнадесети скорпионът ще излезе от това си състояние и тогава ще демонстрира привлекателното си тяло на плажа като по цял ден ще се гмурка в морето заедно с вас. Подходящите цветове за тях са черно и лилаво.

СТРЕЛЕЦ

Лятото винаги е бил периода, в който стрелците отиват на лов за нови обожатели. През август стрелците ще бъдат особено активни, както с половинките си, така и с останалите плажуващи. Това не бива да ви плаши, защото Стрелецът обича да е център на внимание, но рядко флиртува по начин, по който да обиди партньора си. Ако, вие обаче сте много ревниви е добре да въздържите гнева си, защото стрелеца наистина ще ви се разсърди, ако не успее да се покаже като кралят (кралицата) на плажа. Подходящите цветове за тях са огнено червено, черно и ярко жълто.

КОЗИРОГ

Деловите козирози ще си останат такива и през месец август. Те предпочитат да мислят за бизнес, отколкото за пътешествия и харчове. Да пилеят пари просто не е в натурата им, но, ако имат партньор, обичащ ваканциите веднага ще се преобразят в смели пътешественици с чадър и джапанки в ръка. Август няма да е особено благоприятен за Корирога, който е потънал в работа и няма време да мисли за отдих. Но, все пак през тази кратка седмица, в която, може би ще посети морето няма да спре да плува и да се заглежда след минаващите привлекателни туристи или туристки. Подходящите цветове са тъмно синьо, черно и кафяво.

ВОДОЛЕЙ

Лятото не вдъхновява особено Водолея, още повече, че той е противоположен знак на Лъва (който пък обожава лятото), но тъй като е много отдаден на партньора си задължително ще заведе половинката си на морето. В случай, че е сам може да остане на работа или просто да се разходи с приятели. За водолеите задължителната лятна ваканция е супер отегчителна и предпочитат да прекарат времето си в нещо полезно, вместо по цял ден да се протягат на плажа. Подходящите за тях цветове са зелено и сиво, а късметлийските им дни започват, когато най-после свърши досадният август.

РИБИ

През август потайните Риби най-после ще се разприказват и ще се превърнат в бохеми. Те направо ще се почувстват като владетели на Вселената и ще се отдадат на всевъзможни клюки, пътешествия и нови запознанства. Ако са семейни ще започнат да измислят такива шеги, че партньорът им ще се превива от смях с часове. Изобщо този месец рибите най-после ще се отдадат на релакс и ще се оставят на вълните на щастието и усещането за пълна свобода. Подходящите за тях цветове са розово, бяло и жълто, а късметлийските им дни са наистина безкрайни и ще продължат до края на лятото.

Още интересна информация за зодиите ще намерите в книгата „Пълен интимен хороскоп” от Азора Райс, издавана от КК "Труд".

Може да я поръчате тук!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X