Напишете дума/думи за търсене

Lucy Fashion колекционира сърца и раздава награди за Свети Валентин

Голяма онлайн игра изкушава с романтични изненади

Свикнали сме да виждаме тоалетите на Lucy Fashion в елегантното всекидневие, на пищно парти в нощен клуб, по време на светско събитие, в офиса, споделяни и харесвани в социалните мрежи. А сега любимият моден бранд влиза в… спалнята, за да „облече“ сънищата.

Бъдете от първите, които ще усетят комфорта на Lucy Fashion възглавничките и ще ги спечелят в романтичната игра за Свети Валентин.

Последвайте профила на Lucy Fashion във Фейсбук и Инстаграм @lucyfashionhouse, дайте „сърце“ и коментар „участвам“ в играта и очаквайте Свети Валентин, когато 14 от участниците ще спечелят двойка луксозни възглавници - за него и за нея. Кампанията вече стартира, за да ви подари страхотно изкушение в месеца на любовта.

Около играта „се заиграха“ и едни от най-популярните влюбени в България: забавните семейство Петканови, светските Боби Star Reporters и Християна Лоизу и актуалните София Маринкова и Драго Симеонов. Специален романтичен бонус поднася и „Мис Национален Отбор“ Радостина Тодорова, неотразима като никоя друга.

Всички те очакват вашето сърце, споделено в романтичната игра на Lucy Fashion: Обичаме да ви обличаме!

X