Напишете дума/думи за търсене

Луксозните електроуреди на Smeg превръщат кухнята в бижу

Когато планираме интериора на кухнята, обръщаме голямо внимание на мебелите, настилките, облицовките, цветовете и аксесоарите, но често пропускаме да помислим за уредите. Разбира се, най-важни са тяхното качество и функционалност, но дизайнът им също не е за пренебрегване, тъй като има съществено значение за цялостната визия на кухнята.

Стандартните уреди в бяло, черно или инокс невинаги се вписват в интериорната концепция. За щастие на пазара се предлагат и разнообразни, дизайнерски уреди с нетрадиционна визия.

Ако сте любители на ретро, винтидж или нестандартния съвременен стил, то със сигурност ще се влюбите в дизайна на кухненските уреди Smeg. Брандът е италиански и е популярен със своето уникално отношение към домакинските уреди. Компанията залага на творчество и стил, които ще преобразят кухнята ви и ще променят представите ви за това как трябва да изглеждат кухненските електроуреди. С тях може да постигнете романтична ретро визия, съчетана с неоспоримо качество.

Електроуредите Smeg са се утвърдили като едни от най-изисканите и елегантни решения за стилен кухненски интериор. Залагат на ретро стила, но имат и модерни, луксозни серии като например серията “Sicily is my love” с Dolce & Gabbana.

Линията им “50'style“ е най-популярната. Тя предлага уреди в ретро стил, в типичните за времето пастелни цветове – жълто, зелено, бежово, червено, тюркоаз, розово, синьо. Гамата е разнообразна и включва хладилници, фризери, фурни, микровълнови печки, перални и съдомиялни машини, както и дребни домакински уреди като тостери, кафемашини, кухненски роботи, сокоизтисквачки, блендери.

Магазин GRANDecor предлага оригинални електроуреди за кухня Smeg на изгодни цени.

Веселите пастелни нюанси внасят радост и позитивно настроение в кухнята и ѝ придават уникален чар. Въпреки че днес уредите в кухнята най-често са бели, черни или инокс, разнообразието и нестандартното винаги са добре дошли.

Най-известния артикул от ретро линията е хладилникът, който се е превърнал в отличителна икона на бранда. Гамата предлага разнообразни хладилници, които имат място във всяка кухня – хладилници с фризер, малолитражни хладилници, уреди тип „мини-бар“. Характерната черта на всички тях са уникалните цветове. По отношение на дизайна разнообразието също е голямо – предлагат се нежни пастелни тонове, ярки цветове, смели дизайни в златисто, с кристали Swarovski, имитация на деним, дори национални флагове и интересни фотоси. Хладилникът Smeg определено е достоен акцент за вашата кухня.

Електроуредите Smeg, освен с уникален дизайн, се отличават и с безспорно високо качество. Подходящи са за модерен, ретро, винтидж и скандинавски интериорен стил.

Ако търсите ефектни и качествени, дизайнерски уреди и искате да внесете романтичния полъх на миналия век в кухнята си, то не се колебайте да заложите на Smeg.

Източник: https://www.grandecor.bg/кухня/електроуреди-за-кухня-в-ретро-стил-43665/

X