Напишете дума/думи за търсене

агнешко

;
Агнешки джолан със спанак

Агнешки джолан със спанак

Необходими продукти: 2 агнешки джолана 300 г пресен спанак 5 скилидки чесън 2-3 стръка мащерка 2 стръка розмарин 4 с.л. зехтин сол черен пипер Начин на приготвяне: 1. Измийте месото и го подсушете.

Практични кулинарни съвети за виртуозно агнешко

Практични кулинарни съвети за виртуозно агнешко

Много хора все още вярват на мита, че агнешкото месо е твърде мазно, поради което го смятат за вредно. Експертите по здравословно хранене обаче са категорични,

Великден ухае на джоджен

Великден ухае на джоджен

Някой кулинар ще каже, че е въпрос на вкус с какви подправки да обогатите ястията си. Когато обаче си недостатъчно опитен в кухнята, е полезно да знаеш някои основни правила.

Няколко трика да спестим пари по Великден

Няколко трика да спестим пари по Великден

Парите и времето все не ни стигат, а по празници - съвсем. Как тази година да не останем с празно портмоне, а да харчим разумно и с мярка и пак да посрещнем Великден с пълна трапеза и добро

Агнешко с боб

Агнешко с боб

необходими продукти: 12 (около 800 г) агнешки котлети 2 с.л. оцет балсамико 2 с.л. зехтин 1 глава червен лук на кръгчета 300 г боб от консерва 1/3 с.ч.

По какво си приличат агнешкото и рибата

По какво си приличат агнешкото и рибата

Полезните мазнини обясняват защо наричат това месо сухоземна сьомга. Познавачи казват, че различават безпогрешно хубавото агнешко още в магазина по цвета на тлъстинките му.

Агнешки котлети по тайландски

Агнешки котлети по тайландски

Необходими продукти: 1 с.л. зелена къри паста 3 с.л. готварска сметана 1 с.л. кориандър на ситно 12 агнешки котлети Начин на приготвяне: 1 Смесете къри пастата, сметаната и кориандъра.

Класическа супа от агнешко месо

Класическа супа от агнешко месо

Необходими продукти: 30 г брашно тип 500 1/2 ч.л. черен пипер млян 1 вр. магданоз пресен 100 г лук кромид стар 300 мл краве кисело мляко 80 мл олио 1 бр.

Останаха ви великденски яйца? Ето съвети от 3-ма диетолози

Останаха ви великденски яйца? Ето съвети от 3-ма диетолози

Всяка година на Възкресение се заричаме за следващия Великден да сварим и боядисаме по-малко яйца и все не изпълняваме това намерение. Увлича ни магията на „шаренето” и презастраховането,

Агнешко бутче с вкусна доматена коричка

Агнешко бутче с вкусна доматена коричка

Продукти: 1 бутче (агнешко, ярешко) За ароматното масло: 80 гр масло, 3-4 стръка магданоз, 2 скилидки пресован чесън, 1/2 ч л пипер меланж, 1 с л червен пипер, сол на вкус.

X