Напишете дума/думи за търсене

За небцето

Румяна Босева-Luluto: Костният бульон е най-доброто лекарство, което познавам

Румяна Босева-Luluto: Костният бульон е най-доброто лекарство, което познавам

Няма да крия, тя е един от най-близките ми хора. Запознахме се покрай интервю, което й взех за сп. „Всичко за жената“ и оттогава не сме се деляли за дълго

Как да избираме и готвим агнешко

Как да избираме и готвим агнешко

Много хора смятат, че агнешкото месо е мазно. Диетолозите обаче са категорични, че в него има три пъти по-малко мазнини от свинското, което означава, че и холестеролът е чувствително по-малко

Полезно ли е да пием вода, докато ядем?

Полезно ли е да пием вода, докато ядем?

Специалистите по здравословно хранене често казват, че е забранено да се яде и пие едновременно. Някои експерти обясняват, че водата разрежда стомашната киселина

Tарт със сини сливи

Tарт със сини сливи

без глутен лесно 8 порции 50 мин За една порция: 249 ккал мазнини 9,2 г въглехидрати 43 г холестерол 0 мг протеини 2,5 г фибри 2,6 г необходими продукти: 2 и 1/2 ч.ч. смлени бадеми 5 с.л

7 грешки, които трябва да избягваме при готвене на италианска кухня

7 грешки, които трябва да избягваме при готвене на италианска кухня

Храната от Италия има отлична репутация. Известна е с фантастичния си вкус и с интересната шепа основни хранителни вещества, които предоставя. Включването на италиански гозби редовно в хранителния ни

Домашни хрупкави бишкоти

Домашни хрупкави бишкоти

необходими продукти: 1/2 ч.ч. меко масло 1 ч.ч. захар 3 яйца 3 с.л. портокалов сок 1 ч.л. настъргана портокалова кора 1 ванилия 3 ч.ч. брашно 1 1/2 ч.л. бакпулвер 1/4 ч.л. сол 1 ч.ч

Решете менюто за Великден отрано (+рецепти)

Решете менюто за Великден отрано (+рецепти)

Ако отсега определите какво ще готвите за Великден, ще ви е много по-лесно да се организирате за празника и да осъществите идеите и желанията си. Освен това може да направите част от пазара по-рано и

X