Напишете дума/думи за търсене

Да почистим дома за 20 минути

След като слънцето започна плахо да се подава иззад все още премръзналия хоризонт, се замислихме, че идва време и за пролетното почистване. За огромна радост тази дейност вече отдавна не е нещо тягостно за нас, защото на пазара се срещат разнообразни решения за бързо и качествено почистване.

Екип на MILA.bg посети един от магазините на dm, за да установи има ли как почистването на дома да се случи не просто лесно, но и в рамките на по-малко от половин час. Останахме приятно изненадани от разнообразието на щанда за почистващи продукти. Благодарение на тях съставихме и този план, по който домът може да блесне и заухае на пролет за нула време.

1. Освежете тоалетната в две стъпки

Най-вероятно през изминалия сезон вашата тоалетна е понатрупала варовик. Не се притеснявайте, няма нужда да търкате дълго и уморително. С почистващия препарат за тоалетна срещу варовик Denkmit премахвате нежеланото в рамките на минути. Изсипете от препарата и го оставете. Докато почистите банята, той сам ще свърши работата вместо вас.

След като сте измили препарата, може да използвате гела за почистване Denkmit nature. Дръжте го до тоалетната, за да може всяка вечер преди лягане да полагате от него в тоалетната чиния. Така ще я поддържате дълго чиста и дезинфекцирана.

2. Ползвайте концентрат за баня

Банята е едно от най-използваните помещения в дома и хигиената ѝ всеки ден е подложена на различни „изпитания“. За да не се налага да я обгрижвате постоянно, набавете си концентрат за почистване на баня. В продуктовата гама на Denkmit ще откриете такъв препарат, при това на много изгодна цена. При него почистването е в дълбочина – той не просто замазва горната повърхност, но се грижи за наслояванията и престоялите капки вода, сапун, козметика.

3. Погрижете се за цветовете и ароматите

Белите пердета, покривки и чаршафи имат нужда от добра грижа, за да запазят искрящ своя цвят и за да ухаят приятно. Пуснете ги в пералнята, като към праха добавите цветоулавящи кърпички за бяло пране. Ако сложите и от ароматизираните възглавнички за дрехи, целият дом ще ухае продължително на свежо. Разбира се, може да ги ползвате и за ежедневното пране и дори да заместите омекотителя с тях.

Друг продукт, който ни направи силно впечатление, е освежителят за текстил със свеж аромат. Просто пръскате по текстилните части от дома – пердета, завивки, текстилни мебели, и всичко започва да ухае на пролет. Същият продукт ще освежи и дрехите ви, а дори и обувките.

4. Почистете кухнята за минути

Няма нужда да търкате с парцали плочките, мивката, фурната. Набавете си щадящ препарат и напръскайте замърсените повърхности. За фурната препоръчваме Denkmit спрея за почистване. Оставете препаратите да подействат и се върнете в банята да изплакнете.

Само 10 минути по-късно може да минете с кухненска хартия или с мокра кърпичка и готово!

5. Най-бързото почистване на всичко

Има лесен начин да почистите всяка повърхност у дома буквално за секунди. Това са специалните влажни кърпи за дезинфекция на Denkmit. Оказват се един от най-търсените продукти във веригата и има защо – с тях може да почистите дори мимоходом и няма никаква нужда да търкате, стържете, насапунисвате и плакнете. Вадите кърпичка, забърсвате желаната повърхност и тя не само свети от чистота, но и е дезинфекцирана.

  • Ключови думи:
X