Напишете дума/думи за търсене

Най-добрите (и най-лошите) дни от седмицата за първа среща

Въпреки че местоположението е важно, много хора никога не вземат предвид кой би могъл да е идеалният ден от седмицата за първата си среща. Типичните дни за това са петък и събота, но дали няма по-подподящи през седмицата?

Проучване, проведено от Tawkify, показва, че срещите за вечеря във вторник след 18:00 ч. и срещите за обяд в събота между 12:00 ч. и 14:00 ч. е най-вероятно да доведат до втора среща.

Кои са най-лошите дни от седмицата за първа среща?
Резултатите от проучването показват, че понеделник и четвъртък се смятат за най-лошите дни от седмицата за среща.
Аз твърдо вярвам, че когато става дума конкретно за първа среща, най-лошите дни от седмицата са петък вечер и събота вечер.
Ако сляпо се съгласите на среща в петък или събота вечер с някого, когото едва познавате, какво казвате за себе си на отсрещния, а пък и на себе си?

Когато се откажете от двете най-специални нощи от седмицата за някого, с когото не сте дълбоко свързани, обезценявате себе си и времето си. Една връзка иска време, за да втаса качествено. Няма причина да бързаме.

Предлагаме ви още пет причини, които ще ви убедят, че е добре никога да не излизате на първа среща в петък или събота вечер.

1. Те са специални вечери с много случващи се неща
Петък и събота вечер повечето хора не са на работа и те ги използват, за да се откъснат от обикновеното, което се е случвало през седмицата. В тези две вечери има повече концерти, събития и опции, достъпни за вас.
Тези нощи са специални нощи, предназначени за специални хора. Има толкова много възможности за забавлението, което бихте могли да имате, или за приключенията, които биха могли да ви се случат. Тези преживявания са много по-добри с хора, които наистина са важни за вас.

2. Като желан човек имате нещо, което се случва
Ухажорите трябва да се редят на опашка, за да излизат с вас в петък и събота вечер. Покажете им, че сте ценни и че времето ви си струва, дори ако нямате нищо по-добро за вършене. Прекарайте вечерта с най-добрите си приятели или си направете интроспективна „аз“ вечер, където ще имате повече контакт с вас самите. Направете се още по-желани.

3. Тъй като сте толкова ценни, тези нощи се печелят
Един от най-големите ключове към една връзка е да се съсредоточите върху нещата, които ви носят най-голяма стойност и да увеличите вниманието си върху тези неща.

Намерете стойността в себе си и позволете на този нов човек бавно да ви покаже какво може да донесе на вас и живота ви. Тъй като вече сте страхотен човек със страхотен живот, той трябва да е наистина развълнуван бъде във вашата компания във всеки миг, а не само в петък и събота. Само тогава той ще оцени вашето време и пространство.

4. Потенциалният ви партньор ще инвестира във вас
Когато излизате за първи път, дайте информация за наличността си през делничните дни. Вашият ухажор с радост ще приеме тези идеи за нощна среща, стига да си заслужавате да прекарате времето си с него. Скоро той ще започне да се чуди защо никога не излизате с него през уикендите.
Когато това се случи, е добър знак, че той иска да има сериозни отношения с вас. Той ще иска да бъде още по-голяма част от живота ви и ще работи в тази посока, за да спечели вашето време и внимание, но само ако не сте му ги дали безплатно.

Хората ценят нещата, за които трябва да полагат усилия. Индивидите, които просто не могат да организират среща през седмицата, обикновено са личности, които живеят за уикенда и не могат да организират живота си. Да влезе следващият!

5. Бавното темпо ще направи връзката по-ценна
Срещите са много по-романтични и специални, когато се виждате от няколко седмици и позволявате нещата да стават сериозни бавно.
Вместо някой да ви покани на изискан ресторант в събота вечер, без дори да ви познава, ще означава много повече за този специален човек да ви почерпи, защото вие вече наистина сте важни за него.

Бавното движение в една връзка я прави много по-добра. Въпреки че не е нужно да се въздържате при срещи, със сигурност може да отделите време, за да направите отношенията много по-ценни и специални.
Хората не ценят нещата, които са им дадени наготово.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X