Напишете дума/думи за търсене

Ако видите тези 7 неща в ресторант, незабавно напуснете

Кой не помни сцената в „Шаферки“, когато героините получиха хранително натравяне, след като хапнаха обилно в бразилски ресторант?

Всеки път, когато хапвате навън, искате да ви е вкусно и със сигурност да не ви разболее. Но понякога е необходимо да отхвърлите отривисто възможността са ке храните в някои локали заради собственото си здраве.

Бъдете нащрек за тези сигнали, ако ги забележите в ресторант.

1. Свободни места за паркиране и в заведението

Ако в най-натоварените обедни часове ресторантът е празен, бягайте надалеч от него.

2. Мръсна тоалетна

Колко чиста е тоалетната? Има ли сапун, тоалетна хартия и хартиени кърпи? Струва си да посетите това помещение, преди да поръчате, за да разберете, че лошата хигиена в тоалетната е доста добър индикатор за това, което се случва в кухнята.

3. Гигантски менюта

Има изключения от това правило, но като цяло ресторант с меню, което е по-дълго от финалните надписи на филм, не е добра идея. Миш-машът от различни кухни или странни блюда може да означава, че готвачът е един самохвалко, който най-вероятно не знае как да ви приготви суши или сирене по шопски.

4. Апарат за наливни газирани напитки

Ако се престрашите да си поръчате такива питиета, бъдете готови за странна миризма, която ще почувствате в устата си, след като отпиете от тях. Това не е задължително,разбира се, но случи ли ви се това, отчитайте го като улика за недобре почистена машина.

5. Ужасна миризма

Независимо дали е във въздуха, лъхти от масата или се просмуква от менюто, лошата миризма трябва да бъде достатъчна, за да ви накара да излезете веднага.

6. Сервитьори в неведение

Ако човекът, който ви обслужва, не може да отговори на елементарен въпрос, свързан с менюто, тогава изобщо имате ли място в този ресторант?

7. Специалитет на деня

Ако липсва името на специалитета на деня, това най-вероятно трябва да ви говори, че ще получите претоплените остатъци от предишния ден. Бъдете особено внимателни, ако това се случва в неделя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X