Напишете дума/думи за търсене

4-те кардинални зодии

Случвало ли ви се е да бъдете обвинени за това, че сте „старомодни“, когато сте нищо друго освен човек, който обича традициите?

Може да има определено събитие или ден, които очаквате с нетърпение всяка година. Може дори да е даден навик, който ви прави по-щастливи всеки ден. Това може да означава, че сте неподвижен знак.

Ако не сте чували термините неподвижен, променлив или кардинален знак, то тогава знайте, че 12-те зодии са разделени на три категории по четири знака всяка:

Кардинални знаци (Овен, Рак, Везни, Козирог): Те обичат да започват нови неща, включително забавни нови семейни традиции.
Променливи знаци (Близнаци, Дева, Стрелец, Риби): Те са гъвкави и знаят, че в крайна сметка всичко свършва, така че те са еднакво добре с традициите или с липсата на такива.

Кои са неподвижните зодиакални знаци в астрологията?

Те са стабилизаторите на зодиака, те са родени традиционалисти.
Неподвижните знаци включват Телец, Лъв, Скорпион и Водолей; те вярват в традицията и поддържат нещата такива, каквито са.

Това обаче не прави представителите на тези зодии консервативни или скучни. В крайна сметка, традицията не е просто рутина, въпреки че може да изглежда по този начин на повърхността. Традицията наистина е свързана със смисъла, който стои зад нещата, които правиш в определен момент.

Ето 4-те неподвижни знака, които толкова обичат традицията.

Телец
Телецът е знакът, който представлява уютен дом. Всяка домашна или семейна традиция е с огромно значение за този зодиакален знак.
За Телеца празници като Великден, Коледа и може би дори Свети Валентин имат важно значение в сърцето му. Обича да с в центъра на тържеството.

Водолей
Въпреки че Водолеите обичат да нарушават правилата, те всъщност са доста традиционни. Традицията е специална за тях, но не и в обичайния начин на семейно събиране. Харесва им концепцията на хората от рода или дадена фамилия да се събират при специални случаи. Въпреки това предпочитат нещо като седмична филмова вечер с приятели, тъй като намират утеха да са около хора, които ги разбират и с които могат да бъдат себе си.

Лъв

Лъвът вижда традицията като специално събитие за прекарване на времето с всички свои приятели и близки извън натоварените им графици.
Семейството и приятелите, които са станали част от това семейство, са дълбоко важни за хората от този знак.

Скорпион
Той живее за забавната дисфункция на семейството си, особено за онези „безсмислени“ спорове, които започват добре, но в крайна сметка неговите лели и чичовци си крещят от различните ъгли на стаята.
Скорпионът е в епицентъра на всичко, изразявайки мнението си най-силно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X