Напишете дума/думи за търсене

Кои скрити страни привличат сродната ви душа според зодията

Вашата сродна душа може да погледне толкова дълбоко във вас, че да види и разбере нещо, което другите изобщо няма да забележат.

Вашата сродна душа не е просто някой, към когото сте привлечени. Тя е много повече от това. Нивото на разбиране между вас и правилният човек за вас е ненадминато.
Тя е някой, на когото можете да доверите живота си, тялото, децата си. Някой, когото познавате със сигурност, винаги ще постъпи правилно и никога няма да ви разочарова или да ви нарани до степен, от която след това няма връщане назад.

Вашата сродна душа е някой, когото обичате и за когото се грижите. Тя е там, за да чуе проблемите, през които преминавате, без никаква форма на преценка или осъждане. Може буквално да говорите с нея за всичко.

Вашата сродна душа винаги иска да сте по-добре в живота.
Тя е някой, който полага толкова усилия във връзката, колкото и вие. Готова е да вземе жизненоважни решения като рестартиране на битието си, така че да живеете живота, който сте си представяли за себе си, без да пренебрегвате нито една от мечтите си.

Някой е вашата душа близнак, ако може да си представите, че прекарвате остатъка от съществуването си с него и мисълта за това ви носи мир и щастие. Такъв човек може да разбере и да види страна във вас, която другите изобщо няма да забележат.
Кои са дълбините на душата при различните зодии?

1. Овен - Вашата емоционална и неохранявана страна
2. Телец - Вашата непокътната и фанатична страна
3. Близнаци - Вашата внимателна и сантиментална страна
4. Рак - вашата странна и случайна страна
5. Лъв - Вашата тревожна и притеснена страна
6. Дева - Вашата органична и нецензурирана страна
7. Везни - Вашата горчива страна
8. Скорпион - Вашата студенина
9. Стрелец - Вашата въображаема и талантлива страна
10. Козирог - Вашата игрива и луда страна
11. Водолей - Вашата приключенска страна
12. Риби - Вашата извратена страна

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X