Напишете дума/думи за търсене

11 качества, които трябва да притежава сродната ни душа

Лесно е да кажем как искаме да изглежда следващият мъж в живота ни, но пускането на мустак и смяната на модния му стил са далеч по-постижими, отколкото съвпадението на неговата душа с нашата.

Какви качества трябва да притежава сродната ни душа?

Подкрепя решенията и страстите ни

Човекът до нас трябва да е най-заклетият ни фен. Да окуражава всички дивотии, които ни хрумват, вместо да опитва да ни разубеди.

Придава ценност на живота ни

Не става дума за повече пари в банката, а за това, че ни вдъхновява да се развиваме, да надскачаме себе си. За това, че благодарение на него ставаме по-добри версии на нас самите.

Може да се правим заедно на шантави

"Докато смъртта ни раздели" е доста дълго време за пребиваване в компанията на другия и ако не умеем да се забавлявате заедно и да се смеем като кукувици, то тогава раздялата няма да чака физическата ни кончина, а ще дойде доста по-скоро. Защо ни е връзка без чувство за хумор в нея?

Обожава ни

Дори да нямаме нужда от ежедневна валидация за това колко много ни обича и обожава нашият любим, от време на време ни кара да се чувстваме като богини.

Цени мнението ни

Разбира се, не е нужно любимият ни да е съгласен с нас през цялото време. Дори да имаме различия, той уважава нашите вярвания и разбирания.

Обича себе си, както обича нас

Най-добрата половинка е някой, който не зависи от нашата компания и внимание на всяка цена. Той се чувства удобно в кожата си и може да се справи с предизвикателствата, без да се държи за полата ни.

Може да му се вярва

Колкото и да сме влюбени, понякога се прокрадва нотка на недоверие, което може да килне и най-високо избуялата любов. Ако постоянно поставяме под съмнение всяко негово действие, то със сигурност тая обич няма да я бъде дълго. Освен това той винаги е там за вас, независимо какво се случва.

Имаме живот и извън връзката си

Това е важно за добрия ментален статус на отношенията ви. Не може постоянно да сте вързани един за друг. Най-малкото не е здравословно за любовта и за разума.

Не е злопаметен

Дори от дребните дрязги, които се случват от време на време, бързо му минава и не ви натяква всеки път, когато спорите, за оня път, когато сте направили онова нещо, дето не му се е понравило.

Обича ни целите

Особено недостатъците ни. В крайна сметка не излизаме от каталога на перфектните жени.

Позволява си да е уязвим с нас

Комуникацията е най-голямото предизвикателство в една връзка. Тя сваля и изгражда стени. Нашата сродна душа трябва да се чувства комфортно, за да сподели с нас страховете и тайните си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X