Напишете дума/думи за търсене

Защо някои хора нямат сродна душа

Малко хора могат да се похвалят, че са открили идеалния партньор, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на издателство "Fridhem Publishing".

Анкетата е обхванала 850 души. Оказва се, че под една четвърт от тях - 23 процента, вярват, че са намерили мъжа или жената на мечтите си и че той или тя ще остане техен спътник за цял живот. Повечето анкетирани смятат, че партньорите им определено не отговарят на представите им за Единствения или Единствената.

Допитването показва още, че според една трета от хората съдбата ще се намеси в определен бъдещ момент и ще ги събере с истинската им любов.

Около 80 процента от участниците в допитването, които не вярват, че настоящите им партньори са идеалните за тях, са готови на развод, ако след сключването на брак срещнат мъжа или жената на мечтите си.

Приблизително една пета от анкетираните признават, че мисълта, че "някъде там ги очаква идеалната половинка", им пречи да сключат брак с настоящия си партньор или партньорка.

Според повечето участници в допитването идеалната им половинка трябва да е незлоблива, мила, грижовна, да ги обича "безусловно", да споделя същите интереси и житейски възгледи и да има добро чувство за хумор.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X