Напишете дума/думи за търсене

9 брутални истини за срещите, когато сме в края на 30-те си години

Играта на запознанства не става по-лесна с възрастта.
Ето ви, готови за любов в края на трийсетте си години, но или навлизате в света на срещите след голяма раздяла или развод, или сте последният от вашите приятели, които все още нямат половинка.

Може да е обезсърчаващо и хората около вас да ви казват: „О, още си толкова млада. Ще намериш любовта!“ Но изглежда, че ще имате по-добър шанс да спечелите от лотарията, отколкото лесно да намерите правилния човек за вас.
Не се отказвайте обаче. Любовта е възможна за всеки на всяка възраст, независимо дали сте на петнадесет или на осемдесет и пет.

Но за кои сурови реалности на срещите в края на трийсетте трябва да сте наясно.

1. Чувствате се като бомба със закъснител, ако все още нямате деца
Ако искате деца и все още нямате, чувствате, че яйчниците ви са готови да експлодират. Това не е съвсем вярно, но всяка среща изглежда по-тежка от предишната. Трудно е да не усетите привличането на биологията и хормоните.

2. Някои мъже се плашат от жени с деца
Жените по-добре приемат децата на мъжа, но махалото не се люлее по същия начин за майките с малчугани, които отново излизат на срещи.

3. Мъжете искат жени на двадесет години
Поне страхливците или тези, които погрешно приемат, че жените в края на тридесетте вече не са плодовити. Това не е вярно в повечето случаи. Ако един мъж е до такава степен пълен с предразсъдъци към дами на тридесет и повече години, майната му.

Имаме новина и за вас, господа: вашата сперма също остарява.

Ако си мислите, че вашите плувци са толкова жизнени на четиридесет, колкото са били на двадесет и пет, не е така. Възрастта е число, но понякога възрастта е числото, което определя кой ще получи среща и кой не. Повтарям отново, правилният човек ще те обича, независимо дали си на осемдесет
или осемнадесет.

4. Хората никога не спират да питат кога ще се ожените
Не сте се омъжвали никога? Уморени сте от коментарите на хората около вас и имате чувството, че давате интервюта на първите срещи, вместо да търсите любовна връзка.

5. Постоянно обяснявате защо сте се развели
Ако трябва да обясните историята на развода си на поредния нов мъж, с когото сте на среща, по-добре започнете да носите запис и го пускайте още в началото на запознанството си.


6. Много мъже отказват да пораснат
Свещени неразрешени проблеми, Батман! Запознанството в края на тридесетте означава, че ще срещнете мъже с пагони на раменете си, имайки ги след разводи или след дълъг ергенски живот. Да не говорим, че когато се запознаете с мъж в края на 30-те и началото на 40-те му години, може да си помислите, че той наистина е зрял. Би било хубаво, ако това беше вярно, но понякога момчетата никога не порастват.

И ако намерите половинка в тази фаза от живота си, възможно е да се срещнете с част от неговия багаж като бивши съпруги и компания.

7. Ако срещнете мъж, той може да е готов да продължи рода
Ако срещнете любовта и връзката ви работи, когато сте в края на тридесетте, не е необичайно сватбата и децата да дойдат по-рано, отколкото по-късно.

8. Онлайн профилите могат да бъдат пълни с лъжи
Тези сладки профили за онлайн запознанства? Имайте предвид, че не е изключено снимките да са отпреди две десетилетия. Истината е разтеглена за почти всеки детайл от живота, защото има много страх и несигурност хората да не бъдат приети такива, каквито са.

9. Мъжете пак ще играят игри
Игрите са живи и здрави за всички възрасти. Не се изненадвайте, когато зрял мъж ви помоли за нещо инфантилно. Но не забравяйте, че жените също могат да бъдат трудни и пълни с багаж.

Помнете - играйте по-интелигентно, а не по-трудно. И никога, никога не се примирявайте. Вие сте диамант, а не цирконий. Уверете се, че купувачът е достоен за покупката.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X