Напишете дума/думи за търсене

Неща, които не бива да изхвърляме от гардероба си никога

Независимо дали сте моден маниак, или изобщо не ви пука за тенденциите, има няколко неща, които винаги ще ви свършат добра работа, ако ги запазите в гардероба си. С тях ще бъдете секси и актуални винаги. Те се съчетават чудесно с безброй други дрехи и подхождат на различни стилове. Представяме ви най-добрите приятели на личния ви стил:

1. Коженото яке

То е такава яка класика, че може да си оспорва първенството само с добрите стари джинси. Подхожда и на вечерен тоалет, и на супер спортни облекла.

2. Скъсаните дънки

Може да ги наричате джинси или пък дънки, няма значение – важното е да са скъсани. Може би защото така изглеждате още по-неглиже, а това се харесва и е свежо.

3. Тренчкот/шлифер

Парижко е да облечеш шлифер, панталони по крака и висок ток или пък балеринки. Парижко е и му идва времето, така че вадете любимите си шлифери, момичета!

4. Бяла риза

Може дори да бъде мъжка. Но я имайте задължително на една ръка разстояние – може да я съчетавате с дълги, женствени поли или пък с момчешки панталони. Тя носи и на много аксесоари. Шалове, ефектни бижута, добре сте й дошли!

5. Малка черна рокля

Тя няма нужда нито от представяне, нито от това някой да ни убеждава, че е задължителна за всеки дамски гардероб. Тя е Нейно Величество!

6. Дънково яке

То също никога не е слизало от витрините на големите магазини, но през идния топъл сезон ще е на особена почит. Освен че е практично, дънковото яке ни прави да изглеждаме още по-свежи, по-млади и по-закачливи.

7. Кецове

Дори сега да не може да си представите елегантните си крачета в спортни обувки, ще дойде ден, в който ще бленувате да слезете от високите токчета и въпреки това да се чувствате ужасно готина.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X