Напишете дума/думи за търсене

Какво кара различните зодии да изневеряват?

Изневярата е едно от най-лошите и сърцераздирателни драми, които човек може да изпита.

Всеки зодиакален знак има свои причини да наруши любовния си обет за моногамност.

1. Овен
Изневерява за забавление
Изневярата е просто приключение за Овните. Срещайки се с нови хора, те ще сложат рога на партньорите си и дори няма да съжаляват. Те ще обвинят рогоносеца за тяхната палавост.

2. Телец
Изневерява, защото е истински влюбен
Телецът дава всичко от себе си във връзката и когато тази лоялна зодия изневерява, това означава, че те наистина са влюбени в друг човек. Въпреки това те биха могли да съжаляват след време.

3. Близнаци
Изневерява с някого в непосредствена близост
По време на парти те обикновено флиртуват с околните. Предпочитат някого от близкия си кръг. Не е изключено да ги хванете в крачка.

4. Рак
Изневерява, за да намери човека, когото ще го допълни
Тази зодия изневерява, защото винаги търси някого, който ще го допълни и това е причината да предадат партньорите си. Това, което го притеснява, е, че предателството ще навреди на човека до тях.

5. Лъв
Рядко изневерява
Лъвът мрази усложненията в живота и избягва изневяра на всяка цена. Не поради лоялност, а по-скоро неприязънта му към драмата го кара да се държи далеч от паралелни връзки.

6. Дева
Изневерява с лъжа и взема всички предпазни мерки
Девата е професионалист, когато става въпрос за любовна измама. Тя може да излиза едновременно с вас и с още четирима души, без да ви кара да се чувствате игнорирани. Девата е взела всички предпазни мерки и изневярата е толкова перфектно проектирана, че трудно ще я хванете.


7. Везни
Изневерява чрез манипулация
Те са майстори в заблуждаването на хората и могат да продължават да изневеряват с трима или повече хора в продължение на години. Везните имат манипулативен характер. Те никога не биха поели отговорност за своите действия, защото вярват, че всичко - добро или лошо, се случва по някаква причина. Те обаче осъзнават по-късно, че са объркали нещата зле.

8. Скорпион
Обикновено не изневеряват на партньорите си
Те са страстни любовници, знаят как да обичат и как боли, когато загубят близките си. Скорпионът рядко би изневерявал. Ако въобще се случи, той би си признал.

9. Стрелец
Изневерява, защото го смята за игра
За дивия Стрелец любовта е игра. Той е флиртаджия и винаги има повече от един партньор. Много лесно може да се премести от цвят на цвят в рамките на седмици.

10. Козирог
Изневерява заради физически причини
Козирогът обича да изневерява и също е експерт в това. Той не се притеснява от действията си. Трудно е да го хванете по бели гащи, ще има достатъчно алиби, за да оправдае действията си. Най-често изневерява физически, на чисто плътско ниво, любовта му към партньора не се променя.

11. Водолей
Изневерява, защото обича да пробва нови неща
Водолеят винаги се местят от един човек на друг, опитвайки отношения с нови хора. Той обича да изследва емоциите и ако бъде хванат да изневерява, няма да му пука. Обикновено е егоистичен по природа и не обича да спазва моралните ценности.

12. Риби
Обикновено изневерява и се измъква
Капризните Риби е експерт в измамата. Подобно на разбойниците, те могат да планират схемата си за нападение доста добре и да държат жертвата на тъмно за много дълго време. Докато изневеряват, те все пак ще накарат рогоносеца да почувства, че те са единственият специален човек в живота му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X