Напишете дума/думи за търсене

Сексманиаците сред звездите

Има хора, които са зависими от алкохола, други от наркотиците, трети пък не могат да се отърсят от прекалената си нужда от безкрайно сексуално опиянение. Въпреки че пристрастяването към секса все още не се води официална диагноза, призната от психиатрите, много знайни и незнайни люде страдат от плътска лакомия.

Майкъл Дъглас

Първичният инстинкт и фаталното привличане допреди близо три десетилетия бяха неизменна част от житието на Майкъл Дъглас. През 1993 година съпругът на Катрин Зита-Джоунс лекува сексуалната си ненаситност в медицинско заведение. В предбрачния договор на известната двойка е записано, че ако той дръзне да изневери на засуканата си жена от Уелс, ще плаща всеки път по пет милиона долара глоба.

Анджелина Джоли

Преди Анджелина Джоли да стане майка на шест и бивша съпруга на Брад Пит, също сменя доволно често компанията в леглото си. Как да забравим откровенията на екслюбовницата й Джени Шимизу, която откровено подшушна на британски жълт вестник, че Лара Крофт имала огромна колекция от ножове, които обичала да използва в кревата. Докато беше омъжена за Били Боб Торнтън, за сексуалните им апетити се носеха притчи. Но на беловласия господин неговата кръшна млада булка не му била достатъчна, защото често й слагал рога с неговите почитателки и жени от домашния им персонал. Най-накрая Джоли го натири, след като го излови на калъп с неговата секстерапевтка.

Дейвид Духовни

След 11 години брак с Теа Леони, две деца и безбройни сексуални партньори, Дейвид Духовни най-накрая си призна, че има проблем. И той като героя си от „Секс до дупка” не може да се насити на количествената безкрайност на телесна задоволеност. Преди няколко години актьорът доброволно се записа на лечение в рехабилитационна клиника.

Тайгър Уудс

Най-добрият голф играч на света също не успя да опази спортното си тяло от пипалата на множествения секс. 120-те любовни афери на Тайгър Уудс му отмъкнаха 100 милиона от припечеленото по игрищата състояние при развода с шведката Елин Нордегрен. Най-фрапантната изневяра е с дъщерята на негов съсед, която по времето на размяната на ласки, е само на 14 години. Чернокожият атлет също намери пътя към рехабилитационна клиника, за да лекува зависимостта си към секса.

Ръсел Бранд

Преди Ръсел Бранд да се задоми за хахавата Кейти Пери, а скоро след това и да се разведе, е поживял чевръсто. Фен на безкрайни хероинови и сексоргии, Ръсел Бранд печели три години подред наградата на британския таблоид Sun за любовник на годината. Рекордът му е 80 жени в рамките на един месец. Малко преди да предложи брак на певицата, комикът става пациент на клиника във Филаделфия.

Роби Уилямс

Изпълнителят на Angel споделя, че преди години имал такава неистова нужда от безспирен секс, че понякога му се искало да обикаля Хайд парк през нощта в търсене на интимни партньори. Роби Уилямс твърди, че е преспивал често с момичета на повикване и с голяма част от фенките си. На снимачната площадка на видеото към парчето Come Undone, където част от действието се развива в легло с две порнозвезди, той не можел да мисли за нищо друго освен за гърдите и езиците им.

Чарли Шийн

Житейският девиз на Чарли Шийн е почти като този на Мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече”. До момента актьорът е записал в креватния си актив 5000 жени и един ХИВ-вирус. Американското списание Maxim му е намерило почетно място в списъка на 100-те живи секслегенди.

Сексуалният апетит обаче не е прерогатив само на господата, но нека си го кажем направо. Когато един мъж е „заклеймен” като ненаситен в леглото, в очите на себеподобните си е страшен гъзар. Когато обаче това се причисли към името на някой тайфун с нежно име, веднага на тази любовна жрица й се пришиват нелицеприятни етикети.

Мел Би

Бившата спайска винаги е била най-бунтарски изглеждаща сред останалите четири мацки от най-успешната гърл банда за всички времена. Оказва се, че къдрокоската имала апетити и към партньори от собствения си пол. В продължение на две години тя има връзка с Криста Паркър – майка на две деца, с която се запознава в училището, където учи детето й. Мис Паркър пък я запознава с нейната приятелка Елизабет Родригес, която е продавачка в сексмагазин. Около шест месеца трите се отдавали на напоителни интимности.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X