Напишете дума/думи за търсене

Пенисът ти е най-големият, който съм виждала

Преди да ни се случи първият път, се наслушваме на какви ли не градски легенди, свързани със секса. Но всяка от нас е чувала заръката на майката да внимаваме да не забременеем, да не се сдобием с някоя и друга полово предавана болест. За момчетата физическото неудобство почти липсва. Докато сме в началото на 20-те, си мислим, че сме голяма работа, че правим такъв виртуозен секс, че и древните жрици на любовта биха могли да се засрамят. Да, ама не! Истината е, че когато сме млади, сме гола сексуална вода. А за мъжете това важи с още по-отекваща сила.

Тъкмо по това време се учим и да шикалкавим в леглото. Да премълчаваме за мъжката нескопосаност между чаршафите. А бе, ставаме едни чудни лъжкини.

Дали заради криворазбраното ни усещане за учтивост или за да не накърним една поникналото им его, ние ставаме изпедепцани лицемери в кревата.

Никой преди теб не е правил такива чудеса с езика

Да бе! Само дето тоя преди теб беше магьосник на оралната любов, а ти ме третираш все едно си гущер, който се опитва да си спомни азбуката с език. Въпреки това тая лъжа върши чудна работа при господа, които имат мерак да са старателни.

Твоят пенис е най-големият, който съм съзирала

Айде, айде! Все едно не сме гледали порнофилми с ненормално надарени порноактьори. Не казвам, че трябва да извадим лупата, ако е толкова мижав в слабините, ама да го главозамайваме с нереалности за неговата мъжественост, е, меко казано, нечестно спрямо всички жени, които ще припарят до него. По-добре премълчете, но не лъжете за толкова важно нещо, защото размерът понякога наистина има значение.

Кефи ме, когато ми говориш мръсотии

В повечето случаи да слушаме как неговият “питон ще ме заведе на такава разходка, че ще ми омекнат още повече меките тъкани“, е наистина нелепо. Някои от нас предпочитат обаче вербалните небивалици между чаршафите пред майчинската мантра „О, майко, о, майко мила!“. Съгласете се, че това е последният човек, който искате да ви прави компания, докато оргазмирате.

О, да, да, точно там!

Тъпото е, че дори и за местоположението ни се налага понякога да лъжем. Ще е далеч по-лесно, ако му споделим на тоя пишман регулировчик, че не му е добре регулирана палката. Друго си е най-накрая да те нацели наистина на правилното място, което искаш да бъде ухажвано плътски. Да не говорим, че от тая лъжа оргазмът страда най-много.

Много си секси, когато свършваш

Е, не ми се се случвало да намирам някой мъж за неустоим, докато се криви в предродилни болки, свършвайки върху мен. Той е едно пулене, едно въртене на устата, едни изпъкнали вени в ноздрите.

Споко, това се случва на всички мъже

Чак пък на всички. Вярно е, че безотказната ерекция в последните стресови години става по-рядка от еднорог, но няма нужда да слагаме всички мъже в кюпа.

Свърших

Е, това ми се струва като най-нечестната лъжа за нас, жените. Защо трябва да увърташ и да твърдиш, че си свършила, когато дори не си почнала. По-добре не казвай нищо. Щом той те пита, значи трябва да е наясно, че не те е докарал до оргазъм, или е толкова нечувствителен, че изобщо не ти трябва не само в леглото, но и във фотьойла.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X