Напишете дума/думи за търсене

Как да му подскажем, че има малък пенис

Помните ли как Кейт Хъдсън в „Как да разкараш гаджето си за 10 дни” нарече пениса на Матю Маконахи „принцеса София”? А помните ли, че след това нямаше никакъв секс. Съвсем разбираемо е мъжът да се чувства леко кастриран от сравняването на неговата мъжественост с героиня от приказките.

Понякога обаче колкото и да не ни се ще да чуем горчивата истина, по-добре да сме наясно, че и другите виждат кривия ни нос. Същото се отнася и за господата, които не са били особено лакоми с молби към природата, що се отнася до размера на члена им.

Как да съобщим новината на господина с малък пенис, без да нараним особено егото му.

Ръцете не лъжат

Следващия път, когато плъзнете пръсти към гениталиите му, разтворете по-широко дланта си. Бъдете сигурни, че той наблюдава процеса по прихващане, по време на който ще трябва да коригирате захвата, тъй като неговият пенис е по-скоро вурст, отколкото македонска наденица. Да се надяваме да е достатъчно умен и че може да чете между пръстите.

Подарете му свръхтесни боксери

Планувайте романтична вечер, през която ще си разменяте подаръци. Подарете му брутално тесни боксери, подобни на клиновете на балетистите, които не оставят нищо скрито-покрито. Помолете го да премери вашия дар и да застане пред огледалото. И ако тогава не му светне, че му трябва челник, с който да намери нещото си, пенис му кажете.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X