Напишете дума/думи за търсене

Знаци, които издават малкия пенис

Случвало ли ви се е да тръпнете в очакване на първата среща с мъжкото достойнство на господина, който вълнува сърцето ви, но вместо с фойерверки да изписвате в небето въодушевлението си от мъжеството му, едва намирате бенгалски огън, с който да замажете своето разочарование.

Все едно да сте ужасно гладни, а в хладилника да няма и парченце кашкавал и денонощният магазин да е в ревизия.

Няма да сгреша, ако кажа, че жените имаме горе-долу еднакви въжделения за този, който ще е до нас. Да изглежда приятно, да има добра работа, да кара адекватен автомобил за финансовите си възможности и да има достатъчно добри размери между краката си.

Разбира се, не всеки мъж може да се похвали с безпощадни гениталии, но пък е добре да сме наясно с това още преди да се стигне до кревата.

Всичко, което трябва да направим, е да сме нащрек за някои доста издайнически компенсаторни механизми.

Те са серийни гаджета

Понякога мъжете с малък пенис използват връзките като патерици. Те смятат, че ако наистина са перфектни партньори извън леглото, това ще отвлече вниманието от полулипсата на фалос.

В състояние са до припадък да ви обсипват с подаръци, да ви готвят всяка вечер, да пускат пералня, да ви масажират, да хвърлят боклука, само и само да компенсират майката природа. Те обаче са серийни гаджета. Нека да ги наречем така. Обречени са да скачат от връзка във връзка, щото, нека си признаем, едва ли някоя от нас дълго време би споделяла постелята си с господин, който не може да я задоволи качествено.

Всичките досега са му изневерявали

Жената изневерява заради една причина – чувства се пренебрегната. Независимо дали е сексуално или емоционално. Бъдете нащрек, ако съдбата ви поднесе нов ухажор, на когото всичките приятелки досега са изневерявали. Възможно е да е тотален задник и по този начин да са му връщали всички гадости, които им е причинил. Възможно е и да са предпочели най-добрия му приятел и неговия пенис заради няколко съдрани сантиметра повече.

Не натиска за секс

Ако излизате от няколко месеца, а сексът не се е случил, значи тоя тип изобщо не е читав. Или го привличат повече мъжете, или в боксерите свободното пространство граничи с анархия. Собствениците на малки пениси нямат проблем със сексуалното въздържание.

Прекалено е добър с устата

Девизът на момчетата с малки играчки е: „Ако няма какво да предложиш там, долу, опитай с виртуозността там, горе.“

Понякога се случва първите сексуални контакти да започват и да свършват само с орална любов. Нерядко пенетрационният секс идва после. Ако това се повтори няколко пъти и не стигнете до края в играта на Чичо доктор, не е изключено господинът с езика да не се побира в категорията на господина с пениса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X