Напишете дума/думи за търсене

Видове презервативи за различни оргазми

Изненадайте партньора си със златен, релефен или фосфоресциращ презерватив. Предлагат се и модели с различни размери (диаметър и дължина), които точно прилягат, без да създават дискомфорт. Така ще спестите неудобството на любимия, ако се е оплаквал, че кондомът го стяга.

Като пътеводна светлина

Аптеките са най-достъпното място, откъдето можете да си вземете презервативи, но там трудно ще намерите модел с по-голям размер или силно релефен. По-нестандартни варианти ще откриете в сексшоп, където ще получите ценна и по-подробна информация. Там може да се сдобиете с фосфоресциращ кондом Love Light, който свети в тъмното.

Позлатете любимия

За да покажете на партньора си колко е важен за вас, предложете му златист презерватив. В случая Gold на Terminator са идеални. Златни презервативи ползва царят на рапа Снуп Дог. Разбира се, не споменавайте името на Снуп, докато сте в леглото с вашето гадже или съпруг, знаете, че мъжете са чувствителни. Имайте предвид, че тези кондоми са с по-големи размери.

За повече комфорт

Цяло щастие е, че вече могат да се намерят презервативи с различни размери, така че да не притесняват партньора ви. “My Size”, които са сред най-търсените, предлагат кондоми с размер от 47 до 69, като стандартните отговарят на номер 53, т.е от 47 до 53 са по-малките, а от 53 до 69 са по-големите и най-важно по-широките”, обяснява Елизабет Манолова - продавач-консултант в сексмагазин. Номер 47 са удобни на мъже с диаметър на пениса в еректирало състояние 9,5-10 см, а номер 69 - на пенис с диаметър 14-15 см. “Сексът е здраве, освобождава енергията в тялото, която иначе ни прави нервни и напрегнати. Добре е не само да получаваме удоволствие, но и да се чувстваме защитени от болести, предавани по полов път. Различните нестандартни презервативи развиват отношенията в сексуалния живот на партньорите”, добавя Манолова.

Живей нестандартно

Любителите на нови и различни усещания могат да се спрат на презервативи Luxe. Те стимулират влагалището по време на половия акт, тъй като някои от разновидностите са обогатени с топчета, други с реснички, а има и в комбинация от топчета и ресничести снопчета. Други модели са с по-изразен релеф, който създава по-силни усещания на жените. Всички нестандартни презервативи разнообразяват сексуалния живот на двойката. Оребрени, с плодов аромат или различни цветове, са презервативите на Billy Boy. Има и с подсилен латекс за по-голяма сигурност. С допълнителни релефи и цветове са и предложенията на Amor.

Удължи еякулацията

Ако сте от жените, които се нуждаят от по-дълга стимулация за получаване на оргазъм, а партньорът ви свършва по-бързо, му предложете преживяване с Long Love. Тези презервативи съдържат лидокаин, с който пенисът изтръпва и в продължение на 30-40 минути може да доставя удоволствие на жената. След това действието на лидокаина изчезва и идва време на наслада за мъжа. Има и модели с вещества на билкова основа, с които се постига същият ефект. Тези презервативи са подходящи за мъже, които държат партньорката им да получи максимално удоволствие от секса с тях. Предлагат се и презервативи на Billy Boy за забавяне на еякулацията. Друг вариант за отдалечаване на финала са геловете и спрейовете за мъже, като някои от тях също са на билкова основа. По-предпочитани са спрейовете, защото действат по-бързо. След нанасяне геловете задължително трябва да се втрият с масаж в пениса, за да има ефект от тях. Някои съдържат и витамин Е, за да бъде кожата гладка и подхранена.

Орално удоволствие

Ако правите секс за първи път с новия си партньор и искате да сте напълно сигурни за здравето си, може да изберете презерватив, подходящ и за орална любов. Ceylor нямат лубрикант и затова не са неприятни на вкус. Тези презервативи се намират по-трудно от другите. Първи се изчерпват и моделите за чувствителна лигавица на влагалището. Оказва се, че са необходими, тъй като много жени се оплакват от непоносимост към обикновените презервативи, обясняват от сексшопа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X