Напишете дума/думи за търсене

Как да го накараме да слага презерватив

На всички ни е ясно, че женската анатомия е по-красивата, но същевременно по-ощетена, защото на нас ни се падат по-драстичните нежелани физически последствия. Не става дума само за непланирана бременност, но и за всичките полово предавани болести, с които се борим доста по-упорито от господата, които в повечето случаи са само преносители на досадни зарази, а не ултимативни потърпевши.

За нещастие доста мъже и дума не дават да се издума за ползването на презервативи. Стягали ги, сексът бил по-осезаем без тях, и най-наглото твърдение от тях - можели да се контролират достатъчно, за да практикуват прекъснат полов акт. Хайде бе! Нямаше да са толкова сигурни, ако те бяха с яйцеклетките.

Дори и партньорът ви да е непреклонен за консумацията на кондоми, вие не отстъпвайте и на йота. Обяснете му, че това не е от липса на доверие или се съмнявате, че кръшка, а за по-безопасен секс. Защото за вас е важно общото ви здраве. А ако извадите картата с бебетата, които все още не сте решили да имате, сте на 100% победител в сексуалния диспут.

Някои мъже изпитват трудности да задържат ерекцията си, докато са с кондом. Това е достатъчно, за да ги откаже да ползват тази човешка иновация. Понякога причината за това е по-малкият размер на презерватива, друг път е чисто физиологически. Ако е от първият вид, наминете през аптеката и вземете „гума”, която ще му пасне по мярка. Защото от време на време явно размерът има значение.

Не се страхувайте да изложите исканията си за ползването на кондом пред партньора още преди да сте се озовали в кревата за първи път. Както той, така и вие нямате представа от тежестта на сексуалната история, с която всеки влиза във връзката.

Ако ви баламосва с разните му оправдания, заявете на прав текст – няма презерватив, няма секс! А господинчовците рядко могат да устискат, докато пред погледа им се развява сочно дупе и красиви и горди цици.

Ултимативното решение на кондомния спор е предложението вие да му го сложите с уста. Не е трудно за изпълнение и действа безотказно.

Малък съвет

Разбира се, има и женски презервативи, които предпазват не само вагината, но и вулвата. В случай, че вече сте спечелили латексовата война с партньора си, който примерно облича члена си с шапка, имайте предвид едно. Ако някога решите и двамата да нахлузите кондомите си едновременно заради идеята да видите какво е, по-добре се откажете от нея. Удоволствието ви ще си вземе почивка поне за две седмици, а вие няма да спрете да плачете поне една. Търкането между двете гуми причинява болка, която не е предпочитана и от най-големия мазохист.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X