Напишете дума/думи за търсене

Монолози на вагината, или защо мастурбацията е връх на сладоледа

Когато мъжете се съберат на чашка, разговорите неминуемо се въртят около казарма (отмениха я, но все още я помнят), коли, футбол и от време на време жени. Нашите раздумки понякога включват манджи и обувки, но определено са претъпкани от споделяния за мъже. За секс с тях и за секс без тях. Слава Богу, приятелките ми в по-голямата си част са отворени, без задръжки и често откровени до бруталност. За цвят обаче една от тях е доста по-непримирима в споделянето на интимния си свят и много рядко повдига балдахина на преживяванията с партньорите си.

Доскоро моминското й ложе беше овакантено от мъжко присъствие и една през друга останалите се надпреварвахме да й даваме акъл как да си доставя удоволствие сама. Тя обаче беше категорична – никога не била мастурбирала и нямала намерение тепърва да навлиза в опознаване на собствените си плътски дебри.

Добре де, всеки има право да ползва тялото си, както намери за добре. Обаче искам да аргументирам ползата от самозадоволяването.

Мастурбацията е здраве

Тя е едно от най-добрите лекарства. Изцерява безсъние, стрес, безпокойство, менструални спазми, депресия и дори стимулира имунната ни система. Освен това е форма на упражнение, при което се горят калории, въпреки че не може да се сравнява с количеството, което остава във фитнеса.

Възбужда въображението

Фантазирането прави самозадоволяването още по-забавно. Поканете във фантазиите си известни актьори, порнозвезди, фризьорът, който всеки месец ви боядисва косата. Поканете когото си искате, защото ще му „причините” един от най-великите оргазми в неговия живот.

Самозадоволяването е безопасно

Ако има почти 100 процента безопасен секс, това е именно мастурбирането. Няма нужда да се притеснявате за нежелана бременност или болести, предавани по полов път. Не води до стерилитет или до загуба на либидо. За разлика от другите видове секс, този не ви заплаша с наранявания. Освен ако не предозирате със сладострастното ухажване на клитора си или не поканите във вагината си бутилка скъпо шампанско.

Мастурбирането е в природата ни

То е абсолютно нормален акт на себепознание, обичайна форма на автоеротизъм. Забравете за митовете и погрешните схващания за него от миналото. Ако мастурбирате, няма да ослепеете, нито ще ви порасне трети крак. Маймуните, кучетата и котките също мастурбират, но не са заприличали на стоножки.

Подобрява сексуалния ни живот

Може да се научат толкова много неща от и за собствените ви тела благодарение на мастурбацията. Независимо дали използвате ръцете си, вибратори, възглавници, струята на душа или носите бельо с „дразнещи” издатъци, стимулиращи клитора ви, споделянето с партньора на това кое ви доставя еротично удоволствие ще свърши чудеса за интимните ви преживявания.

------

84% от жените мастурбират поне по няколко пъти в седмицата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X