Напишете дума/думи за търсене

Как реагира всяка зодия при изневяра

Отново започваме с уговорката, че в астрологията всичко е строго индивидуално и зависи от цялостната астрологична карта на всеки от нас. Предлагаме ви само най-общи белези на реакциите на отделните зодии, които са научили, че партньорът им е изневерил.

ОВЕН

Твърде са горди, за да се тръшнат пред вас. Дори е възможно да проявят чувство за хумор и да ви накарат да се почувствате толкова жалки, че да искате да потънете вдън земя. Привидно може да ви простят грешката, но вътрешно в себе си ще ви се сърдят дълго време и като нищо ще ви го върнат. Ако искате да ги омилостивите, трябва да положите доста усилия - романтични пътувания, комплименти, изненади, нежност и много секс.

ТЕЛЕЦ

Това е може би най-неревнивият знак в зодиака. За тях усилието да се разсърдят или да отмъщават не си струва особено. Ще опитат да разберат защо се е стигнало до това и дори е възможно да хвърлят вината върху себе си. Не че ще се самосъжаляват дълго, но би било благородно от ваша страна да се извините и да не се заблуждавате по външните сигнали, че вашият Телец не страда. Разумният разговор е най-доброто решение. 

БЛИЗНАЦИ

Много е трудно да се предвиди как ще реагира човек от тази зодия. Може да ви изхвърли заедно с парцалите на мига, а може и да се разсмее и да ви помоли да споделите пикантните детайли. Също така може в началото да се разсърди, а след два дена да му мине, сякаш нищо не е било. По-неприятното е, че е възможен и обратният вариант. Действайте според ситуацията и според интуицията си и на всяка цена се извинете.

РАК

Ако обичате човек от тази зодия, никога не му причинявайте тази болка. Вашият Рак в първия момент вероятно ще избухне - тези хора изразяват силно емоциите си, защото имат способността да изпитват всички нюанси на болката по възможно най-мъчителния начин. След това ще се скрие в черупката си и ще страда дълбоко. Изчакайте няколко дена, за да ви прости, за да свикне с болката и след това му помогнете да излезе от черупката си. Изразете любовта си с думи, с действия, с всички възможни средства, но не оставяйте Рака в тази мъка сам. Ако протегнете ръка към него, за да спасите заедно любовта си, Ракът ще ви прости.

ЛЪВ

Те са широко скроени и ще проявят царствен толеранс към вашето предателство. Но бъдете сигурни, че това е само привидно. Ако не си посипете главата с пепел по всеки възможен начин, за който се сетите, има голяма вероятност Лъвът да ви намрази. Необходимо е да го обсипете с комплименти и да изразите всячески колко съжалявате за непростимата си грешка. Дори може да стигнете до крайност и да предложите да си тръгнете от вашата връзка, защото не заслужавате човека до вас. Така има малък шанс той да ви прости и да продължите напред, но никога не повтаряйте изневярата.

ДЕВА

Вашият човек няма да вдигне скандал, няма да направи сцена. Ще се свре в банята и ще поплаче сериозно обаче. Може да поплаче и за доста дълъг период от време. Опитайте да проявите търпение и му обяснете ситуацията. Намерете начин нещата да изглеждат логични, но проявете цялото си разбиране по отношение на необходимостта на Девата да свикне с мисълта - дайте й достатъчно време, за да ви прости. А хората от този знак умеят да прощават, защото за тях хармонията е преди всичко.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X