Напишете дума/думи за търсене

От какъв интимен партньор има нужда всяка зодия

Всички търсим този човек, който ни разбира и ни допълва. Търсим партньори, които отговарят на нашите нужди. Но достатъчно често дори не знаем напълно от какво наистина се нуждаем. Ако пък сме наясно с щенията си, невинаги успяваме да разберем какво иска този, в когото сме влюбени. Знаете ли, че може да откриете това въз основа на зодиакалния знак?

Всички ние имаме определени атрибути и характеристики, които са предварително определени от зодията, под знака на която сме родени.

Овен


Понякога може да бъде груб и се нуждае от някого, който винаги поставя истината на първо място

Ако излизате с Овен, ще трябва да се подготвите, за да може да общувате по открит и прям начин. Той обича смелостта и прозрачността. Предпочита хора, които поставят нещата открито, дори в неприятна ситуация. Овенът ще сложи всичките си карти на масата и ще очаква други да направят същото. Той също търси приключенски и вдъхновяващ партньор, който ще го забавлява.

Телец


Изключително жизнеспособен и обоснован, има нужда от някого, който е готов да му помогне да се разгърне

Телците са изключително лоялни във връзката и искат същото в замяна. Те обикновено имат висок набор от стандарти за своите партньори.
Телецът обикновено ще сложи смело лице и ще се преструва, че се справя добре, независимо колко болка изпитва. На него му е трудно да се отвори за емоциите си, затова има нужда от любим, който ще му помогне да изрази себе си. Телците се нуждаят от любовник, който да ги накара да се чувстват комфортно, като същевременно внимателно ги побутва да говорят за своите проблеми.

Близнаци


Известни са със своята любознателна и вятърничава природа, те се нуждаят от някого, който да ги закотви
Близнаците обичат да бъдат навсякъде по едно и също време. Лесно губят концентрацията си, но се интересуват от толкова много неща, че непрекъснато летят от едно към друго. Склонни са също да се отегчават лесно, така че е от съществено значение да поддържате нещата интересни за тях, като същевременно показвате весело и позитивно настроение. Понякога те се затрупват с всичките си интереси, така че се нуждаят от партньор, който да им помогне да останат съсредоточени и спокойни.

Рак


Важно е партньорът му да се грижи за него по същия начин както го прави Ракът. Той се нуждае от някого, който може да отговори на очакванията му

Естествено обичащи и грижовни, Раците са много щедри и ще дадат на любимия си ризата от гърба си, ако това ще го накара да се усмихне. Правят каквото могат, за да покажат на партньорите си колко се грижат за тях, но са и идеалисти, така че в замяна очакват същото. Раците имат много вяра в другите. Когато тези идеали не се оправдаят, те често се оказват дълбоко разочаровани от партньорите си. Тъй като дават всичко от себе си, те се нуждаят от някого, който е готов да направи същото.

Лъв


Уверен и възбудим, има нужда от сериозен, но възхитителен партньор

Лъвовете минават през живота с цялото самочувствие на истински лъв. И е съвсем естествено да искат партньор със същото отношение към света. Понякога могат да бъдат много щастливи, но не обичат хората, които ги дърпат, и не обичат усложненията. Те търсят връзки в дългосрочен план. Не се опитвайте да ги заблуждавате, защото те са изключително интуитивни. Веднага ще усетят, ако има някакви измами или съмнения. Този знак може да бъде очарован само от този, който може да бъде готин и умен едновременно.

Дева


Склонна е да се тревожи поради перфекционистичния си характер. Има нужда от някого, който да й помогне да намери баланс

Девите са изключително аналитични и критични към себе си, както и към другите. По природа са рационални, но имат сантиментална страна, която ревниво пазят от чужди погледи. Предпочитат да гледат на всичко практически, но понякога оставят чувствата си да ги водят. За Девата партньорът трябва да е в контакт със своите чувства, но не напълно контролиран от тях. Тя също търси истинност и надеждност. Това, което търси в партньора си, е безусловна подкрепа и възможността да помага за нейното спокойствие и баланс.
       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X