Напишете дума/думи за търсене

Астролог Венета Матева: В хороскопа се вижда как едно дете приема своите родители и техните отношения

На днешния празничен ден, МИЛИ момичета, ще ви срещнем с нашия астролог Венета Матева, която всяка седмица следи за нас движенията на звездите и тяхното влияние върху нашия живот. 

С днешния ни разговор с Венета искаме отново да ви покажем с какъв професионализъм се изготвят нашите астрологични прогнози и да ви поканим на тази среща, която без съмнение ще донесе повече яснота и вдъхновение на всяка една от вас.

Вени, представяли сме те на нашите читатели и друг път. Но нека отново да припомним коя си ти и каква е твоята професионална подготовка в областта на астрологията и нумерологията.

Завърших висшето си образование в Стопанска Академия „Димитър Ценов“ град Свищов, с магистърска степен по Финансов мениджмънт. В период от две години се обучавах в школата към съюза на астролозите – Иван Станчев, в класа на Кирил Горанов. От 2017 година работя като астролог, като в работата си използвам всички практики на модерната западна астрология, които умело съчетавам с нумерология. От началото на 2019 година провеждам курсове по астрология за начинаещи и напреднали астролози. Паралелно завърших обучение за „Медиатор“ към „Професионалната асоциация на медиаторите в България“, обучение по нумерология, обучение по таро, както и обучение по традиционната система „РЕЙКИ“ на д-р Микао Усуи. През 2019 година издадох своята първа книга „Сигурна промяна 2020“, която предложи информация за всички новолуния, пълнолуния, ретроградни планети и промени, които ще се случат през новата година.

Какво означава от астрологична и нумерологична гледна точка 8 март? 

От нумерологична гледна точка 8 се свърза с енергията на планетата Сатурн. Цифрата се състои от два кръга, които са материалното и духовното в едно цяло или самото число казва, че между тези две необходими и важни теми трябва да има баланс и синхрон.
От астрологична гледна точка 8 може да свържем с 8-ми дом от астрологичното колело, който е свързан с енергията на знак Скорпион. А той е знакът, свързан с трансформацията и създаването на нов живот.
Жената чрез 8 олицетворява баланса, синхрона, сигурността и най-важната й роля да подкрепя, обича и създава живот.

Има ли "женски" и "мъжки" зодии?

Да. Има мъжки и женски знаци. Мъжки са: Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей. Женски са: Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби.

Има ли зодиакални знаци, под които е по-възможно жената да се роди лидер?

Лидерски качества може да се каже, че притежават кардиналните знаци. Това са знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Тук не трябва да забравяме, че знакът е зодията или позицията на Слънцето в хороскопа. Освен него човек има още поне 9 небесни тела в наталната си карта, които, разположени в кардинални знаци, може да дадат лидерски качества на човека.

Астрологията и нумерологията могат ли да кажат каква майка си/ще бъдеш?

Всяка натална карта или хороскоп описва подробно характера ни, какви качества притежаваме и как ги проявяваме. Също така в хороскопа се вижда как едно дете приема своите родители като отделни индивиди и отношенията, които имат помежду си. Нумерологичният анализ по-скромно описва качествата ни.

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

Астролог Венета Матева: Избирайте мъдро мястото, на което празнувате рождения си ден.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X