Напишете дума/думи за търсене

С кого най-много си пасват Везните в любовта

Везни и Овен

Когато Овенът и Везните се влюбят, вродената противоположност на зодиака е призована. Тези две зодии се намират директно на 180 градуса един от друг. Всяка една от тях притежава качества, които не се намират в другата. Везните жадуват за хармония, нерешителни са, обичат спокойствието и предпочитат по-внимателния подход към нещата. Докато Овенът е импулсивен, раздразнителен и готов да се хвърли на секундата в ново предизвикателство. Въпреки различията си, споделят чудесно сексуално привличане. Тази комбинация е добре балансирана. Очарователната и културна Везна може да култивира малко стила на Овена, който понякога е доста недодялан и първичен.

Най-доброто от тази конфигурация: Хармонията, която е резултат от съюза между Венера и Марс. И двата знака допринасят за връзката с неща, липсващи при другия, което е причина за прекрасен баланс.

Везни и Телец

Това е събирането на две половинки в едно. Тези два знака са кармично свързани. Обичат сигурността във връзката, споделят любов към поезията и културата. Може в началото отношенията да се случват по-бавно, но със сигурност имат общи интереси. Веднъж разбрали нуждите на другия ще установят, че имат доста повече общи неща, отколкото са си мислели. И Телецът, и Везните обичат гурме храната, театрални постановки, колекционират произведения на изкуствата и музика. Много е важно и за двамата партньори физическото и естетическото удоволствие. Обичат не само да бъдат ухажвани, но и да ухажват. Това е от особена важност във всяка връзка за тях. Телецът оценява чара на Везните. Везните пък са благодарни за лукса, който Телецът им предлага. Има какво да научат един от друг – Везните може да помогнат на Телеца да види различната гледка точка на дадена ситуация, а Телецът може да помогне на Везните да превъзмогнат своята всеизвестна нерешителност.

Най-доброто от тази конфигурация: Споделят обща любов към красотата, културата, удоволствието. Естетиката е съществена и за двамата, а техните подобни вкусове правят връзката още по-хармонична и романтична.

Везни и Близнаци

Тези два знака се радват на великолепни отношения, базирани на интелектуални интереси и ментална зрялост. Двойствените Близнаци обичат баланса на Везните, а пък Везните винаги се забавляват от остроумието и бързината на ума на Близнаците. И двете зодии имат чудесна умствена енергия. Стигат до чудесни идеи, когато работят заедно по даден проект. Освен това Везните действат бързо и не губят време в суетня – нещо, което липсва на Близнаците. Двамата партньори имат нужда от интелектуална свобода. Близнаците обичат енергията на Везните и нямат проблеми да дадат от силата на любимия си, когато той се умори, за да го заредят наново. Освен това винаги може да се разчита на тях да ви подкрепят в развитието на идея, за която не ви стига активност. И Близнаците, и Везните имат широкоспектърни интереси, което ги прави чудесни събеседници в провокативни дискусии.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната способност да работят като интелектуален екип. Заедно може да открият един пред друг нови и различни гледни точки, интереси и нови светове.

Везни и Рак

Когато Рак и Везни станат любовна двойка, всеки от тях се стреми да допълва половинката си. И двете зодии търсят сигурна, уверена връзка и споделят разбирането си за красота и лукс, особено в семейните среди. И двамата могат да съчетаят енергиите си в пълна хармония, когато решат да следват една цел. Въпреки че тази двойка прогресира по-бавно отколкото други и от начало може да им се стори, че имат малко общо, с течение на времето превръщат ненатрапчиво половинката си в по-добър индивид.

Най-доброто от тази конфигурация: Взаимното им оценяване за стабилност и семеен баланс. Естетиката е важна за тях и споделят любов и комфорт в живота. Сходните им вкусове изграждат една връзка от преданост и хармония.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X