Напишете дума/думи за търсене

С кого най-много си пасват Везните в любовта

Везни и Лъв

Лъвът и Везните чудесно разбират вътрешните светове на другия. Когато безкрайната и неукротима енергия на Лъва се свърже с чувството за хармония на Везните, се получава изключително балансирана връзка. Тези два знака може да се наслаждават на доста лежерни и безпрепятствени отношения, защото те разбират и оценяват любимия и умеят да извличат ползи от позитивните му качества. Везните успокояват превзетостта на Лъва. Те разчитат на чара и добрите си обноски, което пък опитомява директната и саркастична природа на Лъва. Той пък от своя страна е доста по-решителен и може да помогне на партньора си да се научи да взима по-бързо решения и да бъде спонтанен.

Най-доброто от тази конфигурация: Балансът, който цари между двата знака. Всеки партньор допълва това, което липсва у другия.

Везни и Дева

Когато тези два знака привлекат погледите си, това може да се разглежда като напасването на две части от пъзела. Двамата идеално пасват един на друг. И Девата, и Везните търсят сигурност във връзката и споделят интерес към красивото и културата. Работят заедно гладко, защото искат да получат едно и също удовлетворение от това. В началото може тези отношения за вървят мудно, но ще избухнат, когато се научат да уважават другия. И двамата са фенове на колекционирането и не е изключено в един етап от любовта им да събират картички от местата, които са посетили, произведения на изкуството или снимки. Практичността и удоволствието са важни за Девата и Везните, които се допълват в много отношения. Девата оценява чара и дипломатичността на Везните, а Везните харесват подредеността на партньорите си. Когато спори, тази двойка почти никога в началото не е на едно и също мнение. Виждат различни страни на спора, докато не се убедят един друг в правотата си, аргументирайки се за фактите.

Най-доброто от тази конфигурация: Общата им страст към изкуството и архитектурата. Естетиката е важна и за двамата партньори и са почитатели на фините неща. Общите им вкусове дават на връзката им чудесен баланс.

 

Везни и Везни

От две Везни излиза една от най-романтичните и добре балансирани връзки. Хармонията и естетиката са изключително важни за тази зодия. Везните обичат да бъдат влюбени, а двама партньори от този знак означава едно – любовно блаженство. Ако се срещат, без да живеят заедно, то техните преживявания са свързани с романтични филми, а ако делят един покрив, той прилича на художествена галерия, пълна с красота и съвършенство.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхното чувство за дипломация, доброта и взаимно уважение.

Везни и Скорпион

От тях излиза много емоционално свързана връзка. Везните са най-щастливи, когато са в добре балансирани и интимни отношения. Скорпионът пък има нужда да е в чувствена и сексуална афера с любимия. От тези два знака може да излезе много лоялна, близка и удовлетворителна връзка.

Най-доброто от тази конфигурация: Може да постигнат заедно много. И двамата са победители и няма да се откажат от нищо, ако искат връзката да просъществува.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X