Напишете дума/думи за търсене

Ерогенни зони според зодията

Ако искате по-добре да разберете сексуалните предпочитания на партньора си, вероятно ще ви е интересно какво казва астрологията по въпроса.

Овен

Сексуално чувствителните зони при представителите на този знак по правило се намират на главата и особено на лицето. Именно затова Овните като никой друг са пристрастени към целувките – по челото, затворените очи, меката част на ухото, зад ушите, да не говорим за устните. Овенът почти сигурно ще реагира възбудено на галене по косата, лек масаж на лицето или ушите. Често жените представителки на зодията обожават да се целуват с мъже с брада. Ще спечелите мъжа Овен, ако нежно докосвате устните му с пръсти.

Телец

Докоснете шията на представител на този знак, и ще го накарате да се влюби във вас. Телците особено се възбуждат от случайните или псевдослучайни (важното е той да си мисли така) докосвания в тази част на тялото. Телецът не е нетърпелив в секса – той има достатъчно време, за да се наслади на близостта. Затова недейте ако попаднете в еротичната компания на този знак да форсирате събитията. Ако почувства симулация на страст и възбуда у партньора, неговият собствен интерес мигновено ще се изпари.

Близнаци

Ако искате да възбудите представител на този знак, вземете ръката му. Целувайте всеки пръст, като се съсредоточите най-вече върху вътрешната страна на ръката и по-специално на китката. Прокарайте върха на пръстите или езика си от лакътя към подмишницата.

Рак

Сексолозите твърдят, че дълбоките целувки, в които участват зъбите и езика, може да доведат Рака до оргазъм. Въпреки това най-чувствителната към ласки част от тялото на тази зодия си остават гърдите. И мъжете, и жените Раци просто обожават партньорът да докосва гърдите им. Дори и случайното докосване на тази част от тялото предизвиква у този зодиакален знак силно сексуално желание.

Лъв

И мъжете, и жените, родени под този зодиакален знак, се възбуждат от докосвания по гърба. Лекото (или по-силно) драскване по гърба в моментите на интимност със сигурност ще им хареса, а следите от одраскването ще накарат Лъва в следващите няколко дни да си мисли с наслада за вас. Често когато са възбудени, Лъвовете променят цвета на кожата си – когато забележите леко почервеняване, бъдете сигурни, че партньорът ви от тази зодия е готов за любовни подвизи.

Дева

Ако се окажете в леглото с представител/ка на този зодиакален знак, то вашата цел трябва да е стомахът – от зоната под пъпа до гърдите. Приятен за Девата ще бъде лекият масаж около пъпа – с пръсти, устни или език. Нежната активност в тази област ще предизвика еротичен възторг у Девата.

Хората, родени под този знак, харесват „шумния” секс, затова по-добре не мълчете, докато сте заедно в леглото. Девите няма да ви оставят да поспите и след това – те обожават разказите на партньора за усещанията си веднага след като сексът е приключил.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X