Напишете дума/думи за търсене

Ерогенните зони, за които не знаем

Всеки има своите горещи ерогенни зони, но дори когато си мислим, че знаем всичко за собственото тяло и това на партньора, може да се изненадаме приятно, откривайки нова точка на наслада.

Контурът на устните

При целувка обикновено се концентрираме върху устните. Но тънката кожа в зоната около тях е богата на нервни окончания. Направете малък тест - прокарайте върха на езика по контура на устните си - ще усетите приятно гъделичкане и изтръпване. По време на целувка пробвайте следния трик: целунете любимия по обичайния начин, след което леко минете с език контура на горната му устна.

Странично от основата на гръдния кош до бедрата

В тази зона се намира мощен нерв, стимулирането на който създава приятни усещания в клитора и члена. По този начин се засилва възбудата в тазовото дъно при жените и мъжете. Бъдете внимателни обаче, тъй като зоната е чувствителна на гъдел - движете ръцете си плътно.

Опашната кост

Тук просто е препълнено с нервни окончания. За да увеличте многократно насладата, подарете си един на друг еротичен масаж. Започнете с масаж на гърба и раменете, а когато стигнете до кръста, преминете към по-меко докосване. Внимателно преместете пръстите по спиралата около опашната кост - тази област е толкова чувствителна, че веднага ще изпрати сладки тръпки по цялото тяло. Може да включите езика, косата или леко да драскате с нокти.

Вълшебните точки на бедрата

Едни от най-чувствителните нерви в тялото се намират в горната част на вътрешната страна на бедрата. Наблюдавайте реакциите на партньора си, когато масажирате тази зона, тъй като е чувствителна гъдел.

Типове вагина от мъжка гледна точка

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X