Напишете дума/думи за търсене

Как се подхранва сексуалният мерак

Всеки иска по-добър секс, но плановете за страстни преживявания често пропадат, заради издънка във формата, която може да се дължи на какви ли не причини. Данните от проучване сочат, че всеки втори мъж на възраст между 40 и 70 години има проблеми с потентността и се чувства потиснат от това. Сексолозите твърдят, че за да не се изложат в леглото, българите изпиват 500 000 секс таблетки годишно. Чудно ли е тогава, че наред с легалната търговия на позволени продукти все по-популярен става и ширещият се нерегламентиран бизнес с тях и фалшиви хапчета за полова мощ заливат пазара. В най-добрия случай във фалшификатите няма нищо, но често са натъпкани с опасни или в прекомерни дози активни вещества, които вдигат кръвното, удрят сърцето, увреждат черния дроб и могат да причинят сериозни здравословни проблеми, дори смърт.

Предпазните мерки, които задължително трябва да вземете преди да си закупите продукт за стимулиране на сексуалната мощ са няколко. Първо – вижте фирмата производител, информирайте се за други нейни продукти. Второ – ако черпите информацията си от Интернет, ползвайте официалните фирмени сайтове на производителя и поръчвайте през нейния онлайн магазин. Трето – търсете продукта в аптеките, където със сигурност ще избегнете фалшификата.

Пример за такъв подход е Камагра - природният продукт за сексуална мощ на фирма Борола. Може да го проучите в сайта на компанията, да видите уеб страницата, създадена специално за него, да се консултирате с лекар специалист в Клиника Борола.

Така ще разберете, че Камагра е гарантирано ефективен, но и практически безвреден, дори при продължителен прием. Той е комбинация от природни вещества, които народите ползват от хилядолетия за стимулиране на потентността. За разлика от синтетичните лекарства няма нежелани ефекти и дава не само моментен ефект, но и гарантира дългосрочно решение на проблема.

С Камагра се постига положителен ефект за: овладяване на преждевременната еякулация, задържане на ерекцията, повишаване на сексуалната способност и либидото, подобряване на физическата и психическата мощ, увеличаване броя и подвижността на сперматозоидите.

Приема се по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ. Действието на Камагра не настъпва веднага. Продуктът не е предназначен за получаване на моментен ефект, а е предвиден за дългосрочно решение. Оптималният срок за получаване на ефект от Камагра е различен за всеки индивид. Обикновено са необходими 4 седмици за получаване на пълен резултат.

За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. „Цар Симеон” №52, тел.: 02/ 983 62 03, e-mail: [email protected]. За по-богата информация посетете www.kamagra.bg. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg. Дискретна доставка.

X