Напишете дума/думи за търсене

Особености на секса за родители

Не е някаква средновековна мистерия фактът, че веднъж появили се децата, сексът за родителите става почти невъзможен. Поне в първите няколко години. Памперсите, млякото, детската градина и прочие други нужди на малките човечета изместват безкомпромисно всяка възможност за секс, която сте имали преди тяхната поява. Но винаги може да превърнем сексуалния дефект в ефект. Предлагаме ви как да накарате съпруга си да свърши малко работа в леглото и извън него.

Майсторът на пържените картофи

Използвайте тази тактика, за да накарате партньора си да отиде до близката верига за бързо хранене, за да ви купи отдавна лелеяните пържени картофки. Помолете го хем да ви нахрани, докато събличате обещаващо дрехите си.

Орална любов

Възнаградете го с френски ласки, ако е бил прилежен домакин и е минал с прахосмукачката цялата къща и е издухал праха от мебелите.

Одата на радостта

Със сигурност това е ситуация, в която и двамата печелите. Накарайте го да измие купчината с чинии, докато вие се киснете във ваната. След като приключи с пяната в мивката, го поканете да опита от тази, в която вие блажено сте разпуснали. Сексът във вода винаги е добре дошъл.

69

Преводът на родителската вариация на тази поза е 69 минути, прекарани блажено в гледане на любимия ви сериал в компанията на чаша вино, докато благоверният ви чете за 18-и път „Червената шапчица“. След това обаче го чака приказен финал за лека нощ.

Мръсното коте

Ако постоянно спорите кой да чисти тоалетната на котката, то поне веднъж в седмицата избегнете този дебат. Предложете му да хигиенизира котешкия клозет, докато вие ровите в скрина за най-секси бельото си.

Тържество в училище

Тази отплата му се пада, ако най-накрая е решил да ви отмени поне в едно от безкрайните тържества в детската градина или на него са дърпали ушите на поредната родителска среща. Предложете му смяна на платната. Така хем няма да ви се наложи да чуете за хиляден път „Зайченцето бяло“, а на него ще дадете възможността в края на вечерта да пишете „Отличен“.

Детско кино

Колкото и да се бунтувате срещу прекаленото гледане на телевизия от вашите наследница, веднъж в седмицата може да им позволявате един час в повече. Време, през което вие с баща им приказно да попалувате в спалнята. Оставете децата в хола и оставете на „Маша и мечокът“ да бъдат бавачки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X