Напишете дума/думи за търсене

Люби ме тихо, ще събудим децата

Не знам за вас, но аз не си представям да правя секс, без да издавам звуци. И не, не говоря за пронизващо виене или за децибели на военна сирена, говоря за полузадължителните стонове и сластни вопли.

Все едно да правиш секс, без да ти се блъска от време на време главата в таблата на леглото. Как би могло да има кеф без някоя и друга цицина, която да напомня за виртуозния оргазъм, с когото ви се ще да се изфукате пред целия свят. Да, но понякога вокалите в спалнята са абсолютно забранени, особено ако на една стена разстояние спи детето ви. Ясно е, че винаги може да се залостим в банята, да си купим по-нескърцащ креват, или изобщо да спрем да го ползваме, да шумоизолираме цялата стая, облепяйки я с кори за яйца, или да пуснем на децата любимото детско за приспиване, но ако това не е опция, ето какво предлагаме за задоволителен неиздайнически секс.

Крепост от възглавници

Ако имате деца наблизо, номерът е да се прави тих, ама много тих секс.

Нахвърляйте повече възглавници върху леглото и се мушнете между тях. Те ще поемат от високочестотните звукови вълни и ще ги превръщат в едва доловими вибрации, които ще си остават там, където им е мястото – между завивките.

Повечето меки обекти – диван, легло, дори женските гърди, поглъщат някои звуци, но възглавниците и одеялата са сред най-добрите звукоуловители. Въпреки това гърлените звуци ще трябва да ги намалите до минимум, защото тъканите смекчават само високите ноти.

Лице в лице

Правете секс един срещу друг, така ще може да целувате всеки път партньора си, когато му идва да клещи от удоволствие.

Измислете си „безопасни“ думи

Използвайте думи, с които да изразите радостта си от секса, вместо да стенете. Така няма да ви чуят децата, пък и половинката ви ще е горда, че е виновна за вашето блаженство.

Бял шум

Използвайте това изобретение не само за приспиване, но и за туширане на сексуалните звуци. Сложете го пред вратата на спалнята, това ще блокира бягството на стенанията ви от любовното ви пространство.

Текстилна храна

Ако другият има склонност към прекалено гласна експресивност, сега ви се е паднала честта да му запушите устата. Дръжте под ръка парче плат или малка възглавница, която да му давате да хапе всеки път, когато му идва да крещи в захлас от удоволствие.

Две в едно

Дръжте си устата заета. Ако вкарате в действие позата 69, не само че ще изпитате наслада, но и двамата ще бъдете доволни тихи.

Подчинен и доминантен

Може да се вкарате в ролята на строга господарка и да заповядате на любимия си да мълчи, когато му е най-хубаво. Ако все пак се прехласне в екстаз и забрави за вашата повеля, запушете му устата с ръка или друго подръчно средство. Не бъдете твърде груби, животът е ценен.

Джаджи в детската

В зависимост от климатичния регион, в който живеете, може да сложите в стаята на децата влагоуловител или овлажнител. Всяка от тези джаджи вдига достатъчен шум, за да притъпи това, което се случва от вашата страна на стената.

Каквото и да решите да изберете, за да заглушите секса си, полезно е от време на време да го давате по-разюздано. Друго си е да викаш на воля. В крайна сметка, използвайте по предназначение поне веднъж в месеца бабите и дядовците, ако имате такива под ръка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X