Напишете дума/думи за търсене

Не правете това в леглото! Мъжете го мразят

Неслучайно е твърдението, че мъжете са от Марс, жените от Венера. Докато ние си мислим, че няма грешни ходове в кревата, то господата са на светлинни оргазмични години от тази кощунствена дамска мисъл.

Прекалено напориста каубойка

Дори и господата понякога да обичат да си мързелуват и да оставят инициативата и ритъма на партньорката си, трябва да сме наясно, че не всеки обича да подскачат върху него като надуваем детски замък.

Представете си какъв страх и паника нахлуват в главата на мъжа, когато любимата му започне да се мята върху пениса му от височина, достатъчна за скок с парашут. Вместо да се сдобие с удоволствие, като нищо може да осъмне в спешното със счупен пенис.

Затиснат от вагина

Това, че един мъж обича да ви докосва с език там, долу, това не означава, че е особено гостоприемен, стане ли дума да посрещне цялата ви женственост върху лицето си. Ако не е Дарт Вейдър, едва ли ще му е ведро да има толкова стегната маска върху главата си. Едно е да дишаш забързано и щастливо след оргазъм, друго е в края на упражнението да имаш нужда от кислороден апарат. Така че следващия път, когато решите да покажете себе си в цялата си прелест, бъдете нежни, не споделяйте всичките си килограми нито с устата, нито с лицето му.

Лъжици между чаршафите

Ако и двамата сте горе-долу на една и съща височина, имайте предвид, че позицията лъжици може да не е най-добрата за вас. Търкането, което се случва между двама ви и сцеплението с чаршафите може да е доста неприятно занимание, тъй като всеки сантиметър от телата ви е в абсолютно стерео. Освен това мъжете често се чудят къде да дянат една от двете си ръце, а това разсейване е спънка към оргазма.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X