Напишете дума/думи за търсене

4 пози за зачеване на момченце

Има двойки, които искат момченце за наследник, а други държат да станат родители на момиченце.

Възможно ли е секспозите да повлияят на пола на бебето?

Някои специалисти и двойки се кълнат, че има връзка между това каква рожба имат и позите, в които са я заченали.

В своята книга „Как да изберем пола на своето бебе“ д-р Ландръм Б. Шетълс говори за своя Шетълс метод, който предварително може да определи пола на детето. В него се включват факторите като време, киселинност на влагалището и сексуални позиции.

Какво трябва да правите, ако искате момченце:

1. Кучешката

Тази поза е известна и като задна прашка. Тя позволява по-дълбоко проникване, което е добре за „мъжката“ сперма, която по-бързо се уморява. Колкото по-близо са сперматозоидите до шийката на матката, толкова е по-голям шансът им те да спечелят състезанието.

2. Офис стол

В тази поза жената е легнала по гръб със сгънати крака към гърдите й. Тялото й трябва да придобие форма като на офис стол. Тази позиция дава възможност на мъжа да проникне по-дълбоко и така да улесни пътя на „мъжката“ сперма към яйцеклетката.

3. Костенурка

В тази поза жената е сгънала краката си под корема и е вирнала дупето нагоре. Мъжът е зад нея, прихващайки бедрата й. По този начин проникването е толкова дълбоко, че буквално сперматозоидите пристигат до крайната дестинация без проблем.

4. Всяка поза, в която оргазмирате

Оргазмите помагат на вагината да стане по-алкална, което променя нейния pH баланс в полза на сперматозоидите с мъжки генен материал. Известно е, че „мъжката“ сперма не вирее в киселинни условия за разлика от „женската“.

За позите за зачеване на момиченце четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X