Напишете дума/думи за търсене

Най-добрите пози за орален женски оргазъм

Оралната любов е сексуална манна, която от незапомнени времена е по-скоро във владение на мъжете. Те се радват на ласки с устни в пъти повече. Или жените сме по-малко егоистични, или господата са особено твърди в настояването да ги задоволяваме орално.

Проучване, направено от мъжкото списание „Ескуайър“, твърди, че на 10% от жените изобщо не харесват да бъдат прелъстявани орално, а 44% заявяват, че биха се радвали от време на време да получават такива любовни ласки.

Да получават, ама поне господата между краката им наистина да са наясно какво правят там и как да им доставят удоволствие.

Ако сте изтеглили късата клечка и вашият любовник въпреки старанието не се справя успешно с боравенето с език, направете му един бърз курс. Направете го Нобелов лауреат в леглото.

Разнообразието е ключът към успеха

Вече знаем, че ако нещо не е достатъчно вкусно в секса и в живота, му липсва съществена подправка.

Ако мъжът пеши да поразбуди любовните ви плътски трепети с език, не бъдете скромни и му кажете кое и как ви харесва. Така със сигурност ще се сдобиете с вихрушен орагзъм.

Превърнете го от новобранец в истински разбирач

Заемете онази поза, която ще му позволи да опознае и да докосне всяка ваша интимна гънка. Класическата позиция по гръб с леко разкрачени крака е подходяща и за двама ви. С нея лесно ще подсказвате за движенията на езика, за ползването на пръстите, ако харесвате такова плътско вмешателство, или пък ако решите да поканите някоя друга играчка в показното.

Оралната любов е блус, а не родео

Чувствените движения на езика и бавното вкарване на пръст по пръст е подходът, който трябва да следва вашият партньор. Директната и по-груба стимулация може да бъде отблъскваща и да не носи наслада. Докато любовникът свещенодейства с езика си, покажете с движения на ханша и бедрата дали ви харесва темпото, което той налага. А преди да се отдадете на ласки, споделете му, че средно 20 минути са нужни на жените да бъдат орално задоволени. Така че да не претупва нещата.

Пози за орална любов

Кучешката поза е особено подходяща, за да достигнете до желания оргазъм. И това не важи само за члена на партньора, а и от уменията му с уста.

Накарайте го да редува проникване с орална любов.

Точно преди да оргазмирате, нека той довърши започнато с устни.

След това отново може да се върнете към услугите на пениса му. Това ще ви изпрати във вселената на множествения оргазъм.

Друга забавна поза, носи името „под мивката“. Жената застава права до леглото с леко приклекнали крака. Мъжът е легнал удобно на леглото, а главата му е точно между краката й. Преимуществото на тази позиция е, че жената контролира нещата.

Тя може да модифицира позата, подпирайки се с ръце на кревата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X