Напишете дума/думи за търсене

8 начина да го побъркаме в леглото

Всеизвестно е, че мъжете са от Марс, а ние от Венера или беше обратното? Толкова са се променили нравите, че вече не нищо не е само женствено или само мъжествено. Говоренето на мръсотии, гледането на порно и всякакви други доскоро „мъжки“ прерогативи са отдавна населили женските ни глави. Господата пък са заимствали нашите движения от стриптийз танците и ни гледат в очите, докато ни задоволяват с език.

Да, мъжете са предвидими с предпочитанията си в леглото, но въпреки това понякога се случва някой да ни изненада.

Огледалце, огледалце, кажи кой е най-добрият любовник на света

Не знам дали сте наясно, но всички мъже, до един, обичат да се гледат в огледалото. Без значение дали имат любовни дръжки, дали кожата на гърба им не се вижда от косми или темето им лъщи в рефлекторното стъкло пред тях. И всички обожават да се гледат, докато правят секс. Затова изобщо не би им се сторило странно или извън благоприличните рамки на поведение, макар че в секса такива изобщо не би трябвало да съществуват, ако предложите на партньора си да се любите в захлас пред огледалото в коридора или ако решите да сложите цял наръч от огледалните си изображения върху тавана. Особено ги привлича идеята да гледат как телата ви се движат в ритъм, докато той е зад вас, наблюдавайки лицето ви, прехласнато от оргазъм.

Ако пък сте по-смела, може да си направите домашно порно, но това винаги носи риск за вашата интимна виртуална безопасност. Току-виж сте осъмнали звезда в YouTube.

Самозадоволявайте се пред него

Мъжете се кефят на дами, които са достатъчно смели и уверени в телата си, за да се задоволяват пред тях. Повечето от тях намират гърчещото ни се от удоволствие тяло за изключително секси. Имах един любовник, който веднъж ме свари да се самозадоволявам и след това постоянно ме караше да го правя. Твърдеше, че никога не е имал по-силна ерекция.

Събуждайте го с уста

За много господа френската любов е като мерцедеса на секса. Ако в леглото си имате мъж, който харесва тая разновидност на удоволствието, значи наполовина сте си свършили работата. Казвам наполовина, защото доста от тях твърдят, че не може да свършат само ако ги докосвате с уста. Ако това е вярно, или вие не използвате целия наръч от чалъми във фелациото, или просто не сте го хванали в подходящото време. Сутринта е чудесна за оргазъм. Използвайте сваления му гард, докато спи, и го събудете с устата си. Едно погалване с устни и език на пениса му вършат чудеса и за удоволствието в леглото, и за това извън него, което няма да го пусне през целия ден.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X