Напишете дума/думи за търсене

Най-добрите уебместа за удоволствие на жените

Слава Богу, на днешно време идеята за порното и жените не звучи като оксиморон. Въпреки това повечето филми за възрастни са все още предимно насочени към грубото разбиране за секс на мъжката аудитория.

Успяхме обаче да изнамерим няколко малки съкровища, подходящи за по-чувствените ни натури.

Lady Cheeky

Този сайт е наясно какво искат жените и им го предлага. Тук има разкошни снимки и гифове, които ще ви послужат удачно по време на секс. Освен това ще намерите ревюта на сексиграчки и ресурси, свързани със сексуалната култура.

Beautiful Agony

Всяка търсачка асоциира порното с прекалено близки кадри на интимни части. Beautiful Agony обаче показва, че гениталиите може да изглеждат още по-секси и по никакъв начин пошли. Базата данни разполага с достатъчно филми, а месечният абонамент е 8 долара.

XConfessions by Erika Lust

Шведската режисьорка Ерика Луст е една от иконите на феминистката порносцена, а нейните ленти са наистина суперсекси независими филми. В тях участват красиви жени, без да робуват само на един размер дрехи. XConfessions е компилация от еротични късометражни филми, които са базирани на истории, разказани от самите абонати.

Queerporn.tv

Ако си падате по хомосексуалния, транссексуалния и изобщо по разюздания секс, добре дошли в ефира на този сайт. Абонаментът на месец е на стойност 27 долара.

Ssh.com

Тази страница изглежда не като порносайт, а като корица на любовен роман. Тук ще намерите статии, филми и снимки, насочени към еротиката. Цената на достъп за месец е 19,95 долара.

Make Love Not Porn

Обичате порното си с щипка идеализъм? Тогава MakeLoveNotPorn.tv е за вас. Видеото тук „не е порно“, или поне така твърдят създателите на сайта. Освен това са категорични, че филмите са снимани от професионалисти, които знаят разликата между това да правиш любов, а не порно. Абонаментът за три седмици е 5 долара.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X